Crfsa ya benim moralim düzelsin diye yazdı , portföyünü attı bana blcyt ve bi hisse daha var iki hissesi var tabi dediğiniz gibi satmadıysa ama satsaydı bana haber vereceğine söz verdi bekleyelim erken konuşmayalım
Printable View
Crfsa ya benim moralim düzelsin diye yazdı , portföyünü attı bana blcyt ve bi hisse daha var iki hissesi var tabi dediğiniz gibi satmadıysa ama satsaydı bana haber vereceğine söz verdi bekleyelim erken konuşmayalım
Tesekkur ederiz sayin ssregitoss
Kardes siz sevgili misiniz? Birbirinizin moralini mi düzeltiyosunuz bos zamanlarinizda?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
La bi yürü git madem soruyon adam gibi dinle saçma sapan yorum yapma ne arıyosun altında şizofrenlik yapıyosun hasbinallah
Goruntu itibari ile forum hareketli yarin ne oldugu ortaya cikar ben buradan donerdiye dusunuyorum kendi tahminim son dakkika toparliyamamasinin sebebi ise aramizda ki birinin satisi olabilir diyorum yarini bende merak ediyorum burada borsa kumar gibidir kimseye guvenmmemek gerekir
Yok zaten zararım arşı alayı aştı bi de böle bi iki vatandaş hisseler hakkında bizi aydınlatacağına yok sen şunu demişsin banvit te kes kopyala yapıştır öbürü siz çıkıyonuz mu biliyosan hisse hakkında konuş beni onu bunu şunu niye konuşuyosun KEKO sattıysa bile o onun kararı napayım yani en azından burda kaybetmedim aylardır + yeni gördüm banvitte olaydım zarar 2 kattı he bu hisse yarın ne olur ne gider bilemiyorum borsa tecrübem yok ek bildiğim zararım çok büyük burayı takipteyim çünkü mantıklı akıllı bi yorum okurum da zarar ına satmama engel olur diye ; ama ne mümkün herkes birbirine laf çakma peşine düşmüş
Keko nun baska hisselerde yazdıklarını okursan eğer. satmış olması yüzde 99. Nerde hareketlenen hisse varsa oraya gelir en fazla 1 hafta on günde yüzde 10-20 aldı aldı alamazsa satar gider. Bu onun yatırım anlayışı saygı duyarım. Her yiğidin yoğurt yemesi faklıdir ama aldığı hisseleri hiç satmayacak gibi asiri öven yorumlar yapması benimde hoşuma gitmiyor açıkçası.
İsteyen alir isteyen satar buna kimse birşey diyemez.
yatırım tavsiyesi değildir.
Nasıl olur mümkün değil ya bana 1 çeyrek blançoyu bekleyeceğini hissenin güzel oldugunu söyledi satsa bana haber verirdi ben watsap ile görüşüyorum katılmıyorum görüşünüze bakalım yarın olsun illaki yazacaktır sattıysa bile yazacaktır