Lütfü Türkkan
@LutfuTurkkan
·
2s
📌Anayasa’nın 138. maddesi der ki: “Hâkimler görevlerinde bağımsızdır.”
📌Bugün ise hâkim, sabah kendisine gelen mesajla karar açıklıyor.
📌Bu, sadece adaletin değil devletin temellerinin sarsılmasıdır.
Printable View
Lütfü Türkkan
@LutfuTurkkan
·
2s
📌Anayasa’nın 138. maddesi der ki: “Hâkimler görevlerinde bağımsızdır.”
📌Bugün ise hâkim, sabah kendisine gelen mesajla karar açıklıyor.
📌Bu, sadece adaletin değil devletin temellerinin sarsılmasıdır.
Sonunda kendileri de anladılar. Ben 2 senedir yazıyorum. Orada artık İsrail diye bir devlete gerek yok.Alıntı:
Murat AKAN 🇹🇷
@yazarmuratakan
·
41d
İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar:
“İsrail’e yönelik silah ambargosu çağrıları başarıya ulaşırsa, sonuç İsrail'in yok edilmesi ve ikinci bir Holokost olur…”
https://www.youtube.com/watch?v=j3Y1Ygo5lr0
Alıntı:
Barış Yarkadaş
@barisyarkadas
“Kılıçdaroğlu konuşsun, Kılıçdaroğlu niye susuyor? Mahkemeye niye gitmiyor!” korosu aldıkları talimat üzerine yine sahneye çıktı.
Hem nota bilmiyor hem de sürekli detone oluyorlar.
Bakın; dua edin de Kemal Bey konuşmasın…
Samimi söylüyorum…
Kılıçdaroğlu konuşsa; partinin çok çok önemli bir isminin, AK PARTİ’li bir sermayedarın HALİÇ’teki önemli bir temsilcisine gidip “Bizi sizinle Kemal Bey kavga ettiriyordu. Kemal Bey dönemi bitti. Sizinle bir sorunumuz yok” dediğini anlatsa…
O görüşmede yine CHP’li çok çok önemli bir isme o AVM’den iki dükkan birden alındığını deşifre etse…
Doğayı katleden o yapı için nasıl kolaylıklar sağlandığını belgeleriyle ortaya koysa…
“5’li çete” sözünün neden tarihe karıştığı ve artık neden ağızlara bile alınmadığını belgeleriyle anlatsa…
Neyse…
Dua edin de edebiyle susuyor..
İsterseniz fazla tahrik etmeyin…
Kurultay davası üzerinden de Alevi inancına olan kininiz ve nefretinizi ortaya dökmeyin…
İçinizdeki kini kusmak için bugünleri beklediğinizi biliyorduk.
Neyi niçin yaptığınız o kadar net anlaşılıyor ki…
Troller sizi…
Hepinizin tasmasını kimin tuttuğunu tüm kamuoyu görecek…
Yakındır…
....................................Alıntı:
İris Cibre 🐦
@iriscibre
·
24d
Aylardan Haziran, yıl 2023
CHP'den üyeliğimi sildiğim gün
Sebebi seçimin kaybedilmesi değildi
Sebebi, bu ülkede siyasete bulaşmanın çürütmesiydi
Yukarıda yazan da CHP'li bu arada
👇
Yok birbirlerinden farkları
Bu yazdığım da, yıllık siyasi yazı kotamın sonu olsun
Her yer çürümüş, o kadar.
Alıntı:
Atılgan Bayar
@bayar_atilgan
·
8s
Şubat ayının 15’inde, TÜSİAD da saldırınca, gidip AK Parti Çankaya İlçesi’ne üye oldum.
Sembolik bir saf ilanı olsun diye.
Ancak, o günden bugüne kadar, Çankaya İlçe’den ne bir mesaj, ne bir telefon aldım.
Hani rutin bilgilendirme mesajları vardır ya, otomatik… Ondan bir tane bile gelmedi.
Gerçekten AK Parti teşkilatları böyle mi çalışıyor? Öyleyse çok kötü…
Yok, bu bana özel ise mesele yok.
Alıntı:
AKPARTİ ÇANKAYA BARBAROS MAH BAŞKANI REMZİ AKTAŞ
@ilce_mah
Hangi cüretle İlçe başkanıma ve Teşkilatıma laf söylüyorsun öz güven nerden geliyor 23.Yıldan berri iktidar partisi yıllardan berri gönül vermiş ak neferleriz burası deneme tahtası değil burası prim yapma yeri değil açarsın telefon alırsın randevuyu yazınca eline ne geçti
Alıntı:
Atılgan Bayar
@bayar_atilgan
·
8d
Silin bunu.
Alıntı:
@ilce_mah
·
7d
Bana öyle kesss diye konuşamaz
Alıntı:
Zafer 🇹🇷
@Zafer107140
·
11d
Remzi KESSS
Pala Remzi bu...Alıntı:
@ilce_mah
·
10d
Sen kimsin kesmiyorum hadsiz
atlas haber
@atlashbr
·
2s
Tanju Özcan: “Çok tehlikeli bir oyun oynanıyor. AK Parti, MHP, DEM ve türevleri 400 milletvekili oyu ile Anayasamızı, hem de halka sormaksızın değiştirmeye çalışıyorlar. Kaygım odur ki bu sayıya ulaşabilirler!”
Alıntı:
Muhammed Baran KARADUMAN
@KaradumanBaran
AK Parti Çankaya Teşkilatı olarak davamıza gece gündüz demeden hizmet ediyoruz.Eksiklik düşünüyorsanız sorumlusu ilçe başkanı olarak benimdir.Fedakâr,dava ve liderine samimiyetle bağlı teşkilatımı zan altında bırakan ifadeleriniz bizi üzmüştür.Hedef ben olmalıyım,teşkilat değil.
Alıntı:
Atılgan Bayar
@bayar_atilgan
Muhammed bey, kimseyi zan altında bırakmıyorum. 15 Şubat’ta üye oldum bir tek paylaşım yapmadınız. Bu zan değil, gerçeklik.
Ayrıca, size üye olmadım, ilçe teşkilatına üye oldum. O nedenle ‘Çankaya İlçe’ diye ifade edilir.
Kusur görüyorsanız, elbette siz de parçası olabilirsiniz.
‘Bir kusur yok, biz böyle çalışıyoruz,’ diyorsanız, mesele yok.
Ancak yaklaşımınız ‘iletişimimizi kontrol edelim’ düzeyinde bile değil.
.................................................. ........Alıntı:
Mehmet Metiner
@MetinerBasin
Sevgili arkadaşlar,
Sosyal medya üzerinden bu tarz tartışmalar faydadan çok zarar verir.
Gün birbirimizi incitme ve öteleme günü değildir.
Atılgan Bayar entelektüel birikimiyle çok anlamlı katkılar sağlayacak bir aydınımızdır. Elbette onun aklından yararlanmak bize güç katar.
Teşkilatlarımız canhıraş bir biçimde çalışıyorlar. Her bir teşkilat mensubu kardeşimiz elinden gelenin fazlasını yapıyor. Ama her şeyi akletmek ve her şeye yetişmek takdir edersiniz ki mümkün değil. Eksiklikler olduğunda o eksiklikleri gidermek her birimize düşer. Bu anlamda Atılgan Bayar’ın önerilerine de eleştirilerine de eminim ki teşkilatımız çok büyük değer biçer. Bayar kardeşim de eminim ki teşkilat mensuplarımızı incitecek hiç söz etmeyi aklının ucundan dahi geçirmez. Onların olağanüstü çabalarını bir çırpıda boşa çıkaracak veya onları hiç bir şey yapmıyorlar algısı oluşturacak sözlerin muhatabı asla kılmaz. Böyle bir algı oluşmuşsa bunu düzeltmekten de geri durmaz.
Sosyal medyada bu tarz konuların incitici ve karşılıklı cevap verici tarzda devam etmesine izin vermemek lazım.
Hepimiz daha güçlü olsun partimiz diye çaba sarfediyoruz.
Gönül incitecek kelam yakışmaz bize.
Gönül almak ve gönülden kucaklaşmak yakışır bize.
Atılgan kardeşim üyesi olduğu Çankaya ilçe teşkilatımıza davet edilir. O da aklıyla ve birikimiyle sağlayacağı katkıları sağlar.
Bize bu yakışır.
AK Parti ailesi olmak böyle bir şeydir,
Değerli ilçe başkanımıza ve teşkilat mensuplarımıza çalışmalarında başarılar dilerim.
Atılgan Bayar’a da kendi tarzınca sunduğu katkılardan dolayı eminim ki ilçe başkanımız da teşkilat mensubu kardeşlerimiz de teşekkürü bir borç bilir.
Biz farklılıklarımızla birlikte AK Parti’yiz.
Birlikte anlamlı ve değerliyiz.
BİRLİKTE.
https://x.com/atam_icin_/status/1927736052342534343
Linkte video var.Alıntı:
Uzaktan Gelen - Yine gelecek
@atam_icin_
Geriye sadece hatıralar kalır. Ama sonunda onlar bile yok olur..