https://youtu.be/hTw82VYotQY
Dertli dertli cal kemanci basimin taci, gittigin yere benide götür kemanci...:oleyo:
Printable View
https://youtu.be/hTw82VYotQY
Dertli dertli cal kemanci basimin taci, gittigin yere benide götür kemanci...:oleyo:
başkanım sen istersin de bulmazmıyız yazıyı:
Alıntı:
Alıntı Originally Posted by alan26 Yazıyı Oku
Boşu boşuna yazmayın çizmeyin bu işi bilmiyorsunuz, hepiniz hikaye anlatıyorsunuz bazıları arada adama kara çalsada dalga geçsede bu adam dürüst ve doğru yazıyor bunu gördüm ne zamandır short diye bağırdı, bende dinlemedim ERSOYDELTA---2018-2019 ekonomık krizi bekleniyor#borsa neden düşmüyor? Büyük hisse analizleri
Büyük şef; Yukarıdaki yazının şifrelerini kırarak, kriptosunu (gizliliğini) çözmeye çalışacak... ardından da Kriminal (suç) Raporunu pdf ortamında hazırlayıp, durumu burada paylaşacak...:bravo::bravo::bravo:
günaydın...
günaydın atıcılar bu gece 4.30 yazan doalrlarla mı yatacağız acaba
Gününüz hayırlı Cumanız mübarek olsun.
Bereketli kazançlar dilerim.
Günaydın dostlar. Hayırlı Cumalar, bereketli kazançlar...
Bu gün dereceye giren arkadaşları şimdiden tebrik ederim.:bravo::bravo::bravo::bravo:
Demek çaresi yok...sıkıntı büyük o zaman...
Bu başlığı şu anda 16 kişi okumaktadır. (8 üye ve 8 ziyaretçi)
MR&MRS, ADORABLE, Antiseptik, apache64d+, ayhan53, bahtiyar01+, harslan, izci+
Saygı değer Antiseptik listede ismin yok yarışmaya katılmıyorsun ne zaman baksam buradasın burada kimseyi dışlamazlar hatta ödül bile alırsın ben seni hatırlıyorum :shh:aramızda yaşanan ilişkiden kimsenin haberi yok :yes:3 güzel hisse yapıştır gel sende katıl aramıza :ok: umarım bu davetimi kırmazsın:wave:
ben kaçarım dereceler açıklanınca linkleri yapıştırıverin
Bu memlekette Borsa'ya yatırım yapılmaz...Sadece yarışma yapılır...Büyük şef en iyisini yapıyor...Otokar, ditaş, borusan yatırım; günlerdir diğerlerinden daha fazla düşüyordu...biraz önce üçünün de bilançoları geldi...sonucunu yazmaya gerek yok sanırım...
Sonuncu medwig sanirsam...
Ankaradayim
Dosyalara ulasmakta problem var..
Idare edin...