Merhaba,
Bende hisseye yeni giriş yaptım. Görüşmelerin olduğu zamana gelmesis tamamen tesadüf. Zaten çizdiğim zamanlamada tutmadı. Aynı yerde sayıp duruyor.
Printable View
Merhaba,
Bende hisseye yeni giriş yaptım. Görüşmelerin olduğu zamana gelmesis tamamen tesadüf. Zaten çizdiğim zamanlamada tutmadı. Aynı yerde sayıp duruyor.
...üretim kısmi.. işcilerin ssg tazminat gibi borçları ödenmşken bu hisse kottan çıkmalı ..kim bilir belkide öle yapacaklar ...arazinin imar durumu çevre ve şehircilk bakanlıgında masada belki imzalandı belkide imazanlanmak üzere ..ama imzalansada bu hisseyi neden etkilesin ...yüksek paralara satarsa arazinin bi bölümünü ozaman başka .....kottan çıkarsınlar ..ytd
Hocam dolaşımdaki payı bu kadar yüksek olan bir şirket kottan çıkabilir mi? Bilmediğim için soruyorum.
Bir de çıkarsa son 3 aylık fiyat ortalaması mı kottan çıkma fiyatını belirleyecek. Onu da şunda soruyorum. Malum bu oç ları uzun süredir kağıdın 25 kuruşu geçmesine izin vermiyorlar
utanmadan 23 e alış giriyor oç. Daha doymadı oç. Gözünü toprak doyursun oç. Sana 1 lot bile yok oç.
bu bi senaryo tabi ama burası borsa olurmu olur ..normalde boyner 3 civarıydı 6 liradan çagrı yaptı ve çıktı ...nasıl hesaplandı dersen sermayesi örnek 10 milyon sa payasadaki %60 la 1 tl nominalden hesaplandı 6 lıraya karar aldı yönetim spk da onayladı ... tabi her kes boyner gurup gibi dürüsüt adil olmasını beklemek mümkün deyil...bak burda 120 milyon sermaye var piyasada :rtfm:dönen lot %84 bir hissenin deyeri 1 tl den baz aldıgında 95 kuruş yapar . tabi bu benim uydurma senaryom ..insanların kanını emmek varken hisselerden neden kottan çıksın ...ytd
Halı hakkında çıkan haberlere yalan demişler. Umarım yalandır. Ya da iyi bir fiyata satılır