Printable View
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Bugün pazarda degil Reha Kaya erken mi uyudu? Edit : Dipçik gibi burdaymiş, simdi gördüm .. Reha Kaya bu uyku filan bilmez , sarsılmaz :yes: Duzelttim abi yazımı :) Burdaymişsin :bravo: Alıntı: Originally Posted by reha kaya ÖHÖÖÖ!!! :yes:
Reha Gaya 1 ocakta bırakalım mı sigarayı..
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Abi çok bilmem ama maltepe , samsun gibi sigaralar en çok bilinen yerli sigaralar .. Bunları içmek harbi ağız ister.. Çok agir sigaralar.. Maltepe, Samsun, Bafra, Birinci hepsini içtim, fakat hiç biri Marlboro gibi beni pes ettirmedi. Velhasıl, gavur sigaraları yağ gibi kayıyor derkene 3+1 aldık! Tütünün her türlüsü zararlıdır, yine de yerli sigararamız daha insaflıydı.
Alıntı: Originally Posted by guneysu Reha Gaya 1 ocakta bırakalım mı sigarayı.. Yılbaşına gideceğim, dansöz sonrası yakarım bir dal! :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yılbaşına gideceğim, dansöz sonrası yakarım bir dal! :kahkah: 4 ocak diyelim, doğum günüm... 3 ocak 23.55 de son sigarayı yakalım, 4 ocak'a temiz girelim..
:bravo: :bravo: :bravo:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG :bravo: :bravo: :bravo: İmzama, sigarayı bıraktım ona göre forumda yazın, eklerim.. acayip sinirli oluyorum.. :kahkah: exalibur ile doğrarım...
Alıntı: Originally Posted by guneysu İmzama, sigarayı bıraktım ona göre forumda yazın, eklerim.. acayip sinirli oluyorum.. :kahkah: exalibur ile doğrarım... Abi siz bırakın da gerisi sorun değil doğrayin geçin , forumda kullanıcıdan bol ne var ? Biri gider biri gelir :kahkah: :kahkah: