Ben artik rta ile pandeminin tamamen ayristigini dusunuyorum. Artik hic bir etkisi olmuyor ve olmayacak.
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
rtalb hisselerini kastetmemistim sn. xhalukx
benim bahsettigim rtalb'nin mali yönü idi. karlilik acisindan iyi bir yil olacak gibi duruyor.
bunun da gülere yansimasi iyi olur 2021 icin tek endise ettigim yon buradaki kar kaybi idi ama olmayacak hatta belki de artarak devam edecek gibi duruyor.
yoksa rtalb hisseleri beni baglamiyor acikcasi, coktan pozitif ayrismaliydik. yatırım tavsiyesi değildir
daha 70.200.000 senet asamasindayiz. yarin son gun geride ruchandan epey bir hisse var donusecek
Bu da bir düşünce tabii, ama GLRYH'nin en büyük iştirakleri RTA ile A1 Capital iken, RTA da A1 Cap'in yarısına yakınına ortak iken GLRYH adına pozitif ayrışma beklemek ne kadar doğru bilemiyorum. Şu an GLRYH normalden çok düştüğü icın, şu sermaye artışı olayı yarın tamamlandıktan sonra, kısa vadede böyle bir durum görülebilir diyorsanız, buna katılırım.
Yeni kurulacak şirketin ortaklık yapısı henüz belli değil. Belki ileride bunun belirttiğiniz gibi bir etkisi olur.
RTA şu an siparişleri sıraya koyup, tam kapasite üretim ve satış yapıyorsa, bu GLRYH'i olsa olsa pozitif etkiler; ve bence böyle olacak.
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Hayek,
Kullanılmayan rüçhan kalırsa, şirket bunları nominal değerden mi alacak?
Bu arada, 14 Nisan'daki önce benim hesabımda GLRYHR'nin satışa kapatıldığını yazmıştım. Bunun benimle ilgili olduğunu anladım. Bankanın rüçhan sekmesinde 'tüm rüçhanları kullanacağım' şeklinde işaretlediğimden, banka onlara bloke koymuş. O tarihten itibaren de hesabıma giren her nakite bloke koyuyor. Yarın inşallah para tamamlanmış olacak.
tahtacı bıraksa 97 kırılsa belki tavana gidicek .böle giderse çok mal kaptırıcak ytd.