Originally Posted by
Lonely_Trader
Bak arkadaşım bir senedin gitmemesi tümüyle spek yada patron bozuntularından kaynaklanır..... Zaten gitmeye başlasa 3 tl olsa herkes kardayım diye satar. sonra Silvr 6-7 olsa arkasından ağlar dururuz erken verdik diye..... 3 sene evvel 100 bin tane YATAŞ taşıyordum .... en az 4 tl den vericem diyordum ....96 kuruştan almıştım...... herkes saydırıyordu..... şimdi Yataş 25 tl lerde...... hepsinde benzer şeyler.... yıllarca yatırılır , yatırımcı bezdirilir... zaten senet Yüzde 100 yaptığında herkes satar alanlar toplar rekora gider..... hep aynı olmazmı ?????
Bunun gibi çok iyi karı ve temettüsü olan VESBE de bekliyorum ..... 5.70 den THY ları rekor zarar açıklıcak diye verdim VESBE aldım . THY 16 oldu kaçırdığım para 800.000 tl VESBE piyasa yukarı giderken %30-40 aşağı geldi...... hemde karı iyi olmasına rağmen , patronun bilanço tezgahlarıyla......
Yani dümenler borsada hep aynı tek öğrendiğim ders ; bir senede inanıyorsan , onu alıcaksın , arsa gibi atıp kafandaki hedefi bulana dek satmıcaksın..... ve hedefe gelincede %30-40 i kenarda tut , zaten karındır.... bırak unut gitsin..... Spek rekora giderse tatlı paralar kazanırsın......
Silver da ki spek de mike mike zamanı gelince topuklucak....... oda mal alma peşinde.....öyle düşünüyorum.....
---------------------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir...