İyi düşünüp iyi ve doğru yapanlar, Rabbim her daim yardım eder.Herkese selamlar.Hayırlı ve bereketli bir gün diliyorum dostlar...
Printable View
Saygıdeğer paylaşım yapan hocalarım, forumu çok uzun zamandır sessiz bir şekilde takip ediyorum ve özellikle bu başlık altında sizlerin paylaştığı bilgiler ile kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Hisse bazlı sorulardan ziyade yaklaşımlarınız inceleme değerleriniz bana çok şeyler kattı. Uzun süreli sessizliğimi sizlere teşekkür ederek bozmak istedim. Zamanınızı ayırıp bilgilerinizi paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim.
Bugün gıdalar iyi olur diye düşünüyorum. Hareket etmeyen gıdalar iyi olur ...
Hüsnü bey . Tborg fiili dolaşımdaki lot sayısının %5 altına indiği için göz altı pazarına yılbaşından sonra girdi . Finanslar değerleri mükemmel. Yatırımları süper. Karlılık benzeri rakiplerinin çok üstünde. Lot sayısının azlığı artı olay . Bedelsiz veya başka bir altarnatif geliştirmeli. Böyle bir şirkete ayıp. Gelelim fiyatına Celik hoca 18 civarında paylaştı hatta 15 kadar Pullback oldu biraz zararda bekledik ( borsa biraz sabir ) şimdi 24.5 burdan alinirmi uzun vadeli isen sorun yok . Kısa ve orta vadeli isen düzeltmelerde degerlendir ...
Celik hocam siz soledikten sonra endeks icin bankalar da gozum suan yemyesil ama henuz %7-9 seviyesinde degil endeksde yine 1520 uzeri kalamadi izlemeye devam