En güzeli engellemek geçmek sizi. Beni de engellemenizi rica edeceğim.
Çok faydalı paylaşımlar yapan arkadaşlar var onları topikten soğutmanızdan korkuyorum.
İyi günleriniz olsun, Saygılar.
Printable View
.
Arkadaşlar anladığım kadarıyla doları bilerek yükseltenler isterlerse düşürürler,düşürecekler ona göre hareket edin GSDHO da diyor.Peki ne yaptılar da yükseldi ve şimdi ne yapmıyorlar(yapacakları birşey var da o da kar etmez artık,macun tüpten çıktı bence) acaba.
.
Gerçekten size göre ne yaptılar ya da yapmadılar da dolares 7 den 18 e gitti bizde 1.84 ten aldığımızı 4.5x lerden sattık acaba.Bunu da yorumlarsanız sevinirim.
.
Syg
Üretim ekonomisi yıllarca dolar sabit kaldı bu ülkede cari açık verdi şimdi dolar yüksek ithal mala olan talep azaldı tabi bunun bi bedeli var oda enflasyon artı fırsatçılar da var tabi ama doların düştüğünü hep beraber görecz ytd
https://youtu.be/DMUR-ZVsaTw
Dk 29 Mehmet Aşçıoğlu
Dk:39:35 daha detaylı.
dış ticaretin finansmanından kazanılan spread'den bahsedilmiş.
Yunus şahin ve info'nun navlun endişesi ile pozisyon azaltmasını da söylüyor sn. Aşçıoğlu.
Hakikaten çok düzgün, özü sözü bir adam.
Dostum net olarak ne gorduysem yaziyorum burada..
Ama Net olarak dusecek veya Cikacak diyen bir borsaci olmaz olmamali buyuk bir vebal ve hatadir bu..
Tahtada olanlar ortada riskinizi kendiniz degerlendirin Lutfen..
Tetikci araci kurum artik Osmanli dedigimden beri 8M lot mal satti.
Bunlar gercek satislar Fake degil KY dokmek icin degil.. 2li dip vs. Laflariyla piyasadan alici gelmeye basladigindan beri 4.10 gosterip gosterip mal verdi.. Zira bist coştugu gunlerde GSD geri kaldi gidecek gibi yapip gitmedi..
Cok kısa vade goruntusu hos degil..
Kredili Kaldiracli islem yapanlara dikkat edin demistim ztn.
Unutmayin Borsa bu kimse bilemez!!
Spegin aklindan gecenleri kimse bilemez..
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.