%55 konsolide ediyor
Printable View
benim rtalb hissem yok, sadece burdan gelen kar konusuna güler payım olduğu için ilgi duyuyorum.
inşallah gönlünüze göre gelir"yatırım tavsiyesi değildir"
Oradaki + çıkmış - çıkmamış. Okumadan göndermem halbuki ama gözümden kaçmış. Özür dilerim. Yani kabaca 190-210 milyon Tl arası bir şey bekliyorum bu a.q. çakalları paramızı verdiyse. Vermedilerse çökmüşler demektir. Normal şartlarda düyuna kalmaz ama konu Muratçığım olunca her şey beklerim. Kaldı ki gelecek bilançonun bir hareket yaratabilme potansiyeli yok, var da o potansiyeli harekete geçirecek tek bir güç var tahtada. Tıpkı KLGYO'da olduğu gibi sayın hayek. Her zaman yazdım, bu tip üçkağıtçıların kağıtlarında değer yatırımcısı olunmaz. YTD
72 mılyon kendı kar elde ettı + ( 109 mılyon * % 43 a1 kapıtaldekı pay ) 46 mılyon 870 bınde a1 kapıtalden kesın gelecek, toplarsak 72 mılyon + 46 mılyon 870 bın = 118 mılyon 870 bın yapar. Bırde a1 lıfe % 55 ne sahıbım, o da kur farkı gelırlerı nedenı ıle yuksek kar elde etmıstır dıye dusunuyorum. Totalde 50 mılyon kar elde etse, 20 mılyon 15 mılyonda kambıyo karı elde etse 65 mılyon yapar .65 mılyonun bızım payımıza dusen % 55 de 35 mılyon 750 bın yapar. Toparlarsak 118 mılyon 870 bın + 35 mılyon 750 bın = 154 mılyon 500 bın lıra kar beklentım var.. Hadı hayırlısı olsun- 43 mılyon sermayelı bır sırketın 155 mılyona yakın kar yapması harıka bırsey+ ılavaeten 75 mılyonda 2020 yılı karı. Ettı 230 mılyon + 50 mılyona yakında gulerden gelen tahsıslı, ettı 280 mılyon+ 15 mılyonda fabrıka arazı satısından geldı ettı 295 mılyon+ neredeyse 2022 nın 1 . çeyregı bıttı- 40 mılyonda burdan gelse , ettı 335 mılyon. Hadı 35 mılyonunu fabrıkaya harcadı desek- lıkıt durumu kasda 300 mılyona yakın kıkıdıte olacak. Fazıe koysa yıllık 60 mılyon kar yazar + 50 mılyonda a1 kapıtalden gelse.. Of kı ne off+ 43 mılyon sermayelı sırket , yılde 100 mılyon kar garantı+ oda rtalbın sıfır kar yazdıgını varsayıyorum.. Bakalım bugun gorecegız ne olacagını.. Hayırlı olsun.. Umarım bılanco senans ıcı gelır
DERLERKİ 1 ATASÖZÜNDE,HAYALLE YAŞAYANIN yaşamayanın da...kıçı açıkta kalmıştır!varsayımlarrr hayaller hayeller....ya öyle değilse şaho?Yine zigzaglardasın!Umarım şakama kızmazsın.....ak döt kara döt belli olacak nasılsa üzülme yeterki emi kardeşim...:cool:at gözlüğüyle bakma-bakmam dünyaya,resmiyet varsa her tür hırsızlık kitabına uydurulur hele birde tesçillenmiş dolandırıcıysa yani.ytd
burda abartılı bır hesaplama yapılmadı kı ? zaten 102 mıylon konsolıde karı vardı 2021 3. dönemde - e uzerınde 80 mılyon kar acıklamsı a1 kapıtal ın karı 109 mılyona cıktı.. bu artan a1 kapıtalın 30mılyon karının 15 mılyonu bızım- 102 mılyon3 donemden + 15 mılyon a1 kapıtalın 4 ceyregınden gelen kar , ettı mı 117 mılyon kar garantı- a1 lıfe den ve rtalbden toplam 35 mılyon gelse kı bu rakamı dusuk tutttum. 155 mılyon yapar.. neyı abartılı ve hayal buldun anlamadım.. 35 mılyon karın bır ksımıda artan kurlardan dolayı kambıyo karıda acıklanabılır..
ANGEN bilançosundan sonra tezim şudur ki, doların 15 Tl olduğu bir dönemde ihracat kapısını aralayamamış bir şirketin işi hakkaten zor. Yani o konşimentolar ya da her neyse kendi kurdukları fason şirketlere ait ise, RTALB'e ürettirip kârı kendileri hüpletiyorsa ben bunların ta geçmişini ...