-
Ben bu piyasayı damardan aldım ....umutsuz vakayım.
ama çevremden kardeşim dahil kimseye aldırmadım.sadece kovidde amcaoğlu almış.lem dedim 45 in yaşından sonra netcen borsayı.
3-4 ay öncede alt komşum lisede öğretmen."komşu dedi benim bir öğrencim var okulda dereceye giren zeki bir çocuk .çocuk artık okumaz oldu.notları tavandan tabana geldi.Ailesi ayrıydı acep ondan mı diye merak ettim rehber hocayla görüştük.borsa ya merak salmış az biraz para kazanmış .dedi gel bir konuş. ... gittim konuştum çocukla ...dedim napcan parayı ..dedi abi bizim evimiz yok ev alacam.annene baban ne diyor.dedi anam babam ayrı. bak eviniz bile yokmuş .sermaye yok.sen en iyisi önce oku çalış elin ekmek tutsun sermaye biriktir bu zaman zarfında illa bu işde ekmek var diyorsan devam edersin. insanların tokalaşması önemlidir.
çocukla tanışırken elimi sıkmışdı ... söyediklerim hiç sarmamış olmalıki elinin ucuyla hatta parmağının ucuyla tokalaştı.gençdir sonuçta .muhalif ruhlu anlarım.
şimdi tel geldi komşum gene rehber öğretmen eşliğinde konuşmamı istiyor.çocuğun bana soracakları varmış...
ne yapmalıyım ? ne söylemeliyim ?
Herkesin derdi başka.
-
Sabah alıp akşam satma sevdası insanın piskolojisini yer bitirir.
Kafada saç bırakmaz.
bu insanlara doğruyu bulurlar inşaallah.
bilinmelidir ki bankalar uzun vade yatırım yapılacak hisseler değildir bakmayın siz son zamanlarda çoğu pirim yaptı
şuana kadar tepki veren bankalarda;
*Tepkilerin yukarı devam edebilmesi için günlük bar mumları yeşil kapatması şart unutmayınız.
-
Gökhan Uskuay
@guskuay
·
33d
Birisinin çıkıp; VBTS ve kredi yasağı tedbirlerin bankalarda neden devreye girmediğini, diğer hisselerde ise en ufak hareketlilikte neden devreye girdiğini açıklamalı.
:kahkah:
yav güldürmeyin beni bu biraz türbüne oynamak olmuş .
-
Bence manipülasyon..
Özellikle Kamu bankalarındaki hareketi spekülasyon olarak tanımlamak çok isabetli
https://i.hizliresim.com/r25ivnl.png
-
XBANK dün 20 günlük ortalamada tutundu ama bugün çok altında. Ancak haftalıkta daha 8 haftalık ortalamasına bile gelmemiş, bana göre mal yedirip ortalamayı 50 günlüğe kadar çekebilirler bana göre. YTD
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Borsa eskiden hisse bazlı tamda böyle bir yerdi..
Çöp hisseler falan derdik hatta bu tip hisselere..
2018 den beri adım adım yabancıya zorla mal sattırılarak eskinin çöp hisselerinden farksız hale getirildi..
Bugün..
+4 , -4 komple taban..hepsi potada..
neden oldu da diyemeyiz..
2018 den beri artan bir şekilde manasız hareketlerin olduğu bir borsa olduk..
Altında çokda bişiler aramamak lazım bence..
Bu banka çıkışını 6 ay sonra çıbıh olarak görmemiz de olası..Yahu nerede idi falan grafik üzerinde bit kadar kalmış olabilir.
Para arzını devamlı artırmak istiyorlar..
Borsa da biçilmiş kaftan bu iş için..
Arada servet transferi de yapılıyor..
Ohh mis yani..
-
SASA HEKTS GUBRF bu 3 en has BADEM spor kağıtlarında ne zaman mal yedirilmeye başlandığını sezinlersiniz..
O zaman borsadan korkun..
Bu 3 tahta elinizde olmasa bile izleme listenizde mutlaka olsun.
Fiyatın düşmesi değil bakın..
Mal yedirme ...
İkisi farklı şeyler..
Yok ben anlamam farkı o da neymiş diyenler..Bu yazımı dikkate almasın..
-
40 yılın başında bir soru sorduk arada kaynadı gitti....
hadi bana eyvallah.herkese bol kazançlar.