Güzel Bi haber gelse de tavan olsa artık, tam havası
Printable View
Güzel Bi haber gelse de tavan olsa artık, tam havası
karelden çok beklentimiz var ama malesef kaderine terk edilmiş gibi bir hali var....hayallerimiz vardı karelle ama umut vermemeye başladı...yatırımcının hisse ile bağını dengede tutamayan bir tahtacısı var...
Hisselerin kötü bir huyu vardır, er geç değerini bulur. 😂
Şu an bizi sırtlayıp götürecek sağlam bir spekülatör yok maalesef. Tahta da hesap kitap bilen iyi fon yöneticileri var. Malı almışlar bekliyorlar. Günlük bakarsak bizi şu an üzüyor ama ilerde fazlasıyla bizi mutlu edecek. En azından ben öyle olduğuna inanıyorum.
Ayrıca forumda bazı arkadaşlar sanki silah zoru ile hisseyi tutuyorlar. Bu kadar rahatsız olup hisse tutmak nasıl olur, inanın anlamıyorum. Yangın ile şirket ilişkilendiriliyor, öyle olduğuna ihtimal versem bir gün durmam satarım.
Bir de belirtmek isterim ki, dışardan göründüğü gibi borsa da kolay para yok. Hele riskli pozisyon aldıysanız, acı çekmeden kazanamazsınız.
şirket satışları iyi ama ortada ne kap var ne bir anlaşma...piyasanın oluşması için şirketinde yardımcı olması lazım....yardımcı olmazsa yatırımcı 200 milyon zararı konuşur bedelliyi konuşur yangını konuşur....yatırımcının kötü algısını dağıtacak hamle yapmalı şirket....bu kadar malı kime satıyorsunuz hiçbir açıklama olmadan iş anlaşması olmadan...bu şirketin yatırımcı ile ilişkisi çok zayıf malesef iplemiyorlar yatırımcıyı...
Sayın 4N1K1H, bence de şirketin yangınla ilişkilendirilmesi çok yanlış, bunu doğru kabul edersek eğer kendi fabrikasına bunu yapan bize neler yapmaz diye düşünmek gerekir bence 😂 şahsen bu ihtimali en ufak bir şekilde düşünsem bu kadar yıllık yatırımıma acımaz satar çıkarım, bir de her durumda iyide de kötüde de şirketin kötü olduğunu yürekten savunan var, şahsen ben Karel den bu kadar umudumu kesmiş olsam satar mutlu olacağım başka bir hisseye geçerdim.
Gxsmoduj Ozan beyin birkaç beğendiğim sözlüye size destek vermek isterim.
"Bizim yatırımcı ışık nereye tutulursa oraya bakar oysa tohum karanlıkta filizlenir"
"Değer yatırımı veya büyüme yatırımı uzun vadeli planlar projeler içerir, bu tip yatırımlar hergün onlarca hissenin tavanlarını gördükçe belki ızdırap gelir, sabrınızı sınar ama bir kaç yıl sonra bir bakmışsınız etrafınız hep çiçek açmış"
Karelin çok güzel beklentileri var ama epey süredir baskılanıyor, sabrı çok zorluyor ama her gecenin bir sabahı mutlaka olur, ben Karel deki potansiyele inanıyorum.