Doğma büyüme haranlıyım sendikalı değilem olmadım işte , tüm sülalem sel felaketinde tövbe etti ve vali denen yurdum insanın partisi neyse ona oy yok diye paylaşım yapmışlar ne güzel troller var memleketimizde
Printable View
Doğma büyüme haranlıyım sendikalı değilem olmadım işte , tüm sülalem sel felaketinde tövbe etti ve vali denen yurdum insanın partisi neyse ona oy yok diye paylaşım yapmışlar ne güzel troller var memleketimizde
Doğma büyüme Harran lı olabilirsin ama Haran'lı olduğunu sanmıyorum...
Hetay valisi mv olmak için istifa etmiş, merak ettim hangi ilden aday olacakmış?
https://twitter.com/ibrahimmturhan2/...Ml_IO-mBA&s=19
Şöyle bir şey var abi.
3 gunde petrol 10 dolar dustu adamlar benzine 1 kurus bile indirim yapmadi. Nasil bi soygun duzeni arkadas bu.. yazik
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakin yarin sabah neler olacak? 1. Senaryo belli, yesil acilip boa ya bakacagiz satiyorsa short olacaz. Boa endeksi 5500 e getirir yarin. Baktik 5500 de Ziraat aliyor long olup 5100 un ustune kadar beklicez burada boa satiyorsa yine shorta gecip donguye devam edecegiz.
2. Senaryo da belli. Acilista isc alip seans sonuna kadar tutacaz ya harro ya marro ama bugun endeksi yine bu kagitla tuttular.Bu seviyelere gore biraz sisti bir gazini alabilirler. Yarin amiral batti olabilir.