Zd lunar soul hc uzun zaman oldu buralarda görünmeyeli.
Kap paylaşımı mutat paylaşımlardan mı yoksa buralara döndüm mesajı mı? Petlim için Petkimin garantörlüğü kalmamış.
jP morgan petlimi alsa acaba ne bedel öderdi acaba.. ytd
Printable View
Zd lunar soul hc uzun zaman oldu buralarda görünmeyeli.
Kap paylaşımı mutat paylaşımlardan mı yoksa buralara döndüm mesajı mı? Petlim için Petkimin garantörlüğü kalmamış.
jP morgan petlimi alsa acaba ne bedel öderdi acaba.. ytd
Fed faiz kararını açıkladı, ekonomide yavaşlamaya işaret etti
ABD Merkez Bankası (Fed) Temmuz ayı toplantısında tarife belirsizlikleri nedeniyle piyasa beklentilerine paralel olarak faizlerde değişikliğe gitmedi.
1993 yılından beri ilk kez 2 Fed üyesi karara karşı oy kullandı.
Fed böylece son 5 toplantıda faizlerde değişikliğe gitmedi. Ytd
Ugrasmayin ben soyleyeyim.
https://www.paraninyonu.com.tr/haber...nlasmasi-27534
140m usd kredi alındı
Eee petlim kaça satıldı 170 m usd
140 ı borca sayıldı
Kredi almasaydı ne olacaktı.
Ya bir babayiğit şu matematiği açıklasın ya
Uğraşırım çok pis!!
Petkim’in %93,47 oranındaki bağlı ortaklığı Petlim Limancılık, JP Morgan ile 140 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı. Petkim’in garantörlüğünde sağlanan kredi, 3 yıl vadeli olacak. Yıllık faiz oranı ise SOFR +%4,35 olarak belirlendi. Kredi, 2015 yılında Akbank ile imzalanan 212 milyon dolar tutarındaki kredinin refinansmanı amacıyla kullanılacak.
Alınan krediyle finansal yükümlülüklerin daha uygun koşullarla uzatılması mümkün oldu. Ytd
Akbank ın refinansmanı için alınmıştı o para da 2015 yılından bu yana!
Socar alınca bırak satmayı üzerine para vermişler gibi olmuş!!
Ytd
Petkim yine daha önce kendi durumu için, morgan dan 300 almıştı, sonrasında vadeyi uzattı ve 100 daha ilave aldı 2027 de bitecek şekilde.
Bunlar yeni haber değil aman diyim okuyanlar için eski haberler!!!
Yarın belki are you ready yaparız!
Cemar hc socara borçları ile mi sattık petlimi!!
Gelecek bilanço da petlim borçu düşmüş olursa zeki müren de bizi görecek mi ? Ytd