:kahkah::kahkah::shh:
orasını bilmeme fakat çızzıkları çizdirende o :
ortak ne diyeyeim birilerine beddua etmesini sevmem ondandır: sonuçta yatırım kararımızı kendimiz verdik tarman ve avarileri gel demedi ..:yes:
Printable View
:kahkah::kahkah::shh:
orasını bilmeme fakat çızzıkları çizdirende o :
ortak ne diyeyeim birilerine beddua etmesini sevmem ondandır: sonuçta yatırım kararımızı kendimiz verdik tarman ve avarileri gel demedi ..:yes:
duyduğum ve okuduğum butun yorumcular cimento sektöründe bir kıpırdanma olduğunu özellikle Marmara bölgesinin hareketli olduğunu ama asıl kağıtları tetikleyici seyin kanal İstanbul olacağını söylüyorlar. bekleyip göreceğiz
ortak bucım yok satıyor benim araştırmalarıma göre üretecegi çimentonun gidecegi yer bile belli deniyor..?
şimdi bu yok satan şirket kanalımı bekliyor..işin içinde başka işler var bence..
genel olarak bakar isek 2002 den beri inşaat işi son hızla gidiyor adamlar çamur ile yapıştırıp çimento kullanmıyorlarmış onun için herhalde şimdiye kadar 5 tane kanal yapılmıştır..
hadi bugüne kadar satıyordu petrokok daki fiyat artısları karı götürüyordu ama bayadır petrokok fiyatlarınıda takip eder oldum orda cıkıs durdu hatta minik gevşemeler var. bu yüzden cimentolar nefes alacaktır 3. çeyrekte ama beniz asıl çekincem muhasebe oyunlarıyla rodaya da giden parayıda şirketin aleyhine kullanmak istemeleri olacaktır. gerçi sonuçta zarar gösterseler bile asıl faaliyet karının artıyor olması kağıda pozitif yanşayacaktır. ama işte kanal İstanbul un tetiklemesi burda devreye girecek buyuk fonlar kağıda asılacaktır. sakladığı hazine ortaya çıkacaktır.bucim ve diğer cimentoların
Sn Sulzer
Evet doğrudur sonuçta yatırım kararımızı kendimiz verdik tarman ve avarileri gel demedi bu konuda haklısın ama benim kızdığım nokta sanki şirketin tamamı kendi malıymış gibi yönetmesi halka açık olan % 27.96 kısmını yok sayması yıllardır ne bir sermaye artışı nede adam gibi temettü vermemesine kızıyoruz. Basarsın parayı toplarsın hisseleri borsa kotundan çıkarıp ne yapacaksa yapsın bizler hakkımızı vermemesine kızıyoruz. :vk:
''Yatırım tavsiyesi değildir.''
Çemtaş 75 milyon kar açikladı
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynı cemtasdan bucim istifade etmesin diye 9 aylık bilanço için son gun cemtası 3800 civarına indirdiler ki bucim iştirak fiyat artışından istifade etmesin diye yapın bakalım saklanmaya devam cemtas 1 tl iken bucim 6.xx di cemtas 4xx bucim 5xx aslanlarım benim hadi ciğeri kedicik yedi ama kediyi saklayamazsınız. Gerçi rodayı da bir okus pokus la kaybettiler. Kedicik de aynı yönteme tabi tutulabilir. Nasıl olsa biz alıştık:)))))
Bu arada cemtasın fk 5.5 a düştü bugün 11 kusurdu. Aynı fk ya gelmesin 8 9 fk ya gelsin fiyat 6 7 arasında olması lazım. eeee o zaman bucim 5.3x biraz komik olmayacakmı? Sen 1 tl den 6 ya merdiven daya sahibi olan şirket asağıda durmaya devam:))) bunun Türkçe meali su cemtasın piyasa değeri 650 milyon olması muhtemel (fk ya göre) eee bunun % 57 370milyon rodayıda koy bucimin su anki değeri kadar yapıyor. Bu durumda bucim ve diğer iştirakleri nerde?