Stopajdan dolayı mevduat oranının düşürmeye kalkan çakallara prim vermeyin. Hemen EFT'yi basın.
Printable View
Stopajdan dolayı mevduat oranının düşürmeye kalkan çakallara prim vermeyin. Hemen EFT'yi basın.
Aktif nkolay bono 23.00% olmus
ONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bankada uzman birini aradım stopaj ile ilgili daha bize ulaşan bir bilgi yok hala aynı vergi oranı devam ediyor dedi sanırım haftaya netleşecek
Avrupa menşeli özel bir banka 2 gün önce 90 gün spot kredi İçin %52 fiyatlama yapıyormuş...
Hocam ben sadece sordum oran aldım ING de devam yüzde 18 'le günlük
Tüm forumdaşları bu akşam saat 19:30 dan sonra başlayacak olan düğün merasimine beklerim.
Adres : Dolar caddesi, 683 sokak ( bir yada iki sokak aşağı yukarı bakarsınız) , fx apartmanı No: 640/ 685 Newyork
Düğüne çelenk göndermeyiniz. Hediyelerinizi mevduatçı topiğine gönderebilirsiniz.
sanki ilk defa stopaj oranları değişmiş gibi biraz bilgi eksiği olan yorumlar okudum.
-31.08.2018 yeni oranların başlayacağı tarih. bugün açtığınız 6 aya kadar herhangi bir vadede stopaj % 5 TL'de.
-31.08.2018 öncesinde açılmış ve halen devam eden, 6 aya kadar herhangi bir vadede stopaj % 15 TL'de.
-31.08.2018..30.11.2018 dönemi içerisinde açacağınız 6 aya kadar her türlü vadede stopaj % 5 TL'de.
-29.11.2018 tarihinde 6 aya kadar her türlü vadede stopaj yine % 5 TL'de.
-31.08.2018 tarihinden önce açılmış vadeli hesaplarda stopaj % 15 TL'de, aynı hesaba 31.08.2018 tarihinden sonra işleyecek faize de stopaj % 15 (devam eden vadede, günlükse bugünden itibaren % 5)
aktif veya nurolden oran alan var mı ?
teşekkürler.
syg,
Şekerbank günlük oran nedir ?
marifetli yeni oran icin subeden ac kapa yapildi 20,50 guncel alindi
Aktif 32 gun %25 bono orani...
Teb 3 aydan sonra Marifetli günlükte oranı %8'e düşürmüş. Cepteteb de günlük %14 veriyor ! 4 ay sonrası Teb'de hoşgeldin faizi alabilen var mı ?
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ziraat bankası 32 gün için oran %18, şubeden alındı.
150 K değil hocam
750 K oldu duymadınız mı
https://www.tmsf.org.tr/tr/Tmsf/Mevduat/mevduat.sss
4.madde
lütfen kulaktan dolma bilgi ile iş yapmayalım..
ytd.
syg,
Ahme dışında kimse alamamış.Kendisi mt.sine bastırıp aldığını iddia ediyor ama biz neredeyse kafakol,künde hepsini yaptık,parayı veznede elimize alıp bak gidiyorum bir daha düşün dedik yediremedik
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.