kozaa daha iskontolu bence ama
Printable View
ipman dostum nerede... dünde görmedim onu sanırım..ipman dostum demişken...sakın kimse imam a kızıp oruç yakmasın borsa sabırdır...ve ben burada olduğum sürece bu kağıt 7,05 e gider..ben ne zaman hokus pokus deyip ayrılırsam korkun işte...:whistling:
Kademeler sıralı sistem otogaz gibi maaşallah alış satış dolu ne yapacak bakalım
Ikı buçuk yıldır kozaadayım bı cacık olmadı kah eksi kah artı ha döndü ha dönecek sonuç ortada sabır kalmadı artık 4.30 da gordum 8.90 da satmadım kafam şimdi karışık Deniz hocaya teşekkürler cevapları için celladına aşık olan mahkum gıbı bagımlı olduk ya da çok büyüttük gözümüzde
hatta aklımda geçen komik ama neden olamasın dediğim bir mekanizma oluşturmak..deniz hocam da dahil olmak üzere deniz hocanın gösterdiği trend tespiti yapılamış olan ve dip oluşumunu yeni bitiren bir kağıdı tespit edip aynı anda dalıp aynı anda çıkmak...mesela deniz hocam sasa yı gösterdi...aynı anda almak ve kanal sonunda ortak olarak çıkmak yani güç oluşturmak...fazla çalışan kafada amper kaldırmazsa devre yakıyor işte....:kahkah:
en sonunda kademeler kendini tatmin edecek pozisyona gelince tek kalemde alacak ve bir kenara yazacak diyecek ki 5,82 den atıyorum 5,000,000 lot 7,05 de satılmak üzere alındı......( maliyet hesabı.....)..syglar...
dostum uzman bey sabır ....ben sizin okuyor ...ve üzülüyorum ama operasyona bence başladılar...sabır...
evde hanıma dedim üstad bahar geliyor...kışlıkları kaldırırken silkeleme 1 aydır beni zaten silkeliliyorlar....ama en sonunda ben onun aklını alacam çıkacam..lan olum ali bak 7,32 satarken bana diyecek ki (spek) bak 15 lira yapacam...satma...bende de diyecem ki 7.82 üzeri haftalık kapanış yap...ben 50 krş pahalı alacam bak...:kahkah:şeytanla pazarlık..mazhar fuat özkan..yaprak özdemir oğlu filmi bilen bilir zaten...
abi anlamadığım burada niye hiç ereğlinin adı geçmiyor. yüzde 13 e yakın temeyyü verecek. bu hisse buralarda durur mu. deniz hocam mesela sen niye ereğli yi düşünmüyorsun yatırım olarak.
Teknikçiler de hastalıktır bu olay , ya 7,10 // 7,50 arası alınacaktı, ya da hiç......arada bazen günlük gir/çık yaparlar, sadece o kadar...Örneğin Garan la da topiklerde kimse uğraşmaz, THYAO ile de uğraşan çok azdır.....Bist'in en yüksek hacimli hisseleri olmalarına rağmen....
Ustalar? Deniz hocam??
Asuzu hakkında ne düşünürsünüz..Vestl i ,Yatas ı ve dmsas ı (şimdilik ) kaçırdım..Bunlar ana takip ettiğim hisseler ve hepsi olumlu ilerledi.. asuzu tekniği fena gelmedi büyük resimde bana nelere dikkat edilmeli?
Asuzu ve vestl ipek le kozaa gibi hep beraber hareket eder yerli oto açıklamasından buyana..nadiren vestl öne geçer ama hemen asuzu toparlar..İlk defa vestl bukadar arayı öne geçip açtı..gerçi özel durumu var ama..ne dersiniz?
https://i.hizliresim.com/MV2027.png
https://i.hizliresim.com/QLNaNr.png
Deniz hocam kozaa tam da kritik yerde dolanıyor 2. dip pullback midir nedir :) yaptımı şimdi bu üçgen içine atıp git gellerere başlarmı üçgen yukarı kırılana kadar (3-4 ay kadar görüyorum ben geçmişe ve grafiğe bakınca)
https://i.hizliresim.com/XMN0NO.png
bana göre şu anda yüzde 13 olan temettü veriminin yüzde 8 lere gelmesi lazım. o zaman fiyat 14 gibi bişey çıkıyor. ereğli. ytd.
Peruklunu Vesteli 9 lira oldu. cuma günü 7 liraydı. kozaa bakta ibret al.
Ben çok ciddi sekilde denizhocadan şüpheleniyorum.. tekniginin tek tutmadigi kağıt kozaa..yersek tabii... Israrla da satmıyom banane diyo...ikide bide 5.50 ... 4.30 filan yazıyo...anladığım kadari ile de gayet yeterli naktide var spekule etmek için..hürol hocam yoksa sende mi ?. Yok şubat şöyle olmadı mart son 3 senede böyle yeşil yazmalar filan...hocalar gözüm üzerinizde bilesiniz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]insan bize de çaktırır acık dimi imanimiz gevredi şurada [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
5.85 e yigdilar da yigdilar amk
Tek kademeye 1 m yazmalarini bekliyor heralde hocam :)))
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazılana bakma niyete bak kendi yazıp kendi alıyor
Hocam pasta paylaşabilir misiniz? Teşekkürler
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.