https://i.hizliresim.com/o2kxa0d.jpeg
Daha dün çekildi. Bir günde yapilan ankete ne kadar guvenilir? Butun anketler boşa çikti.
Printable View
https://i.hizliresim.com/o2kxa0d.jpeg
Daha dün çekildi. Bir günde yapilan ankete ne kadar guvenilir? Butun anketler boşa çikti.
https://i.hizliresim.com/patzr9m.jpgAlıntı:
AK Parti Adana Milletvekili Adayı Fatima Yurduseven, bugün seçim çalışması yaparken HDP'liler tarafından tehdit edildi:
"Burada dolaşmayın, kafanıza mermi yersiniz."
"Burada dolaşmayın, kafanıza mermi yersiniz " diyen bu.
Alıntı:
atarax
@vergibagimlisi
Barış Terkoğlu Halktv'de çok önemli bilgiler verdi. Terkoğlu'na göre 10 Ocakta Kılıçdaroğlu'nun tank palet fabrikası açıklamaları sebebiyle Hulusi Akar kuvvet komutanlarını topluyor ve kuvvet komutanlarından Kılıçdaroğlu'na dava açmasını istiyor.
Doğruysa vahim. İnanmıyorum.Alıntı:
Askeri hukukçular tarafından hazırlanan dava dilekçesi kuvvet komutanlarına veriliyor. Kuvvet komutanları kendi avukatlarına konuyu danışıyor ve sonra tekrar toplanıyorlar
Kara kuvvetleri komutanı "Orduyu siyasete karıştıramayız, anayasal suç" diyerek dava açmayı reddediyor. Deniz kuvvetleri komutanı çekimser kalıyor, Hava kuvvetleri komutanı ben de dava açmayacağım diyor.
İki kuvvet komutanı dava açmayacağını cesurca belirtince, Deniz kuvvetleri komutanı da dava açmayacağını belirtiyor. Daha sonra kuvvet komutanlarını Erdoğan arıyor
Komutanlara "Siz istifa edeceğinizi mi söylediniz" diyor, komutanlar "Hayır sayın cumhurbaşkanım, sadece dava açamayacağımızı belirttik ama gerekirse görevden alınmaya hazır olduğumuzu arz ettik" diyor. Konu kapanıyor
Video linki aşağıda:
https://twitter.com/etkilihaber/stat...91241475596288
https://i.hizliresim.com/ss1bbjq.jpg
SavunmaSanayiST.com
@SavunmaSanayiST
·
8s
CENK Balistik Füzesi!
Bora 280+ (300-400 Km)
Tayfun 561+ (600-800 Km)
Bu 1000+ Km vardır. Kuzey Kıbrıs'a yerleştirdiğimizi düşünün her yeri vurur. BAE, Tahran, Bağdat, hatta Basra, Roma, Kiev.
Kimim iktidar olduğu umurumda bile değil.
Sadece bunlar sekteye uğramasın, başka bir şey istemem.
Nasıl sekteye uğramayacak? pkk desteği olmadan, muhalefet iktidar olamıyor.
Yani 2 yıl erken teslim edilecekler.Alıntı:
M5 Dergi
@M5Dergi
·
6s
🔴Savunma Sanayii Başkanı Demir:
"40 adete yakın KAAN savaş uçağımız F110-GE-129E motoruyla üretilecek."
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah: Gazze'deki direnişin liderleriyle temas halindeyiz ve sorumluluğun gerektirdiği her an yardımda bulunmaktan çekinmeyeceğiz.
Kiev'in İngiliz Storm Shadow füzelerini kullanması halinde ortaya çıkabilecek tehditleri etkisiz hale getirmek için Rusya Federasyonu her türlü tedbiri alma hakkını saklı tutar.
- Rusya Dışişleri Bakanlığı
https://i.hizliresim.com/mc9v670.jpg
Alıntı:
Fazıl Say
@fazilsaymusic
·
13s
Bana her tür cevabı verebilirsiniz.
Ama aslında tek cevap var; Ay’a gitmek.
Sonra sorun; ne zaman gidiliyor? Pazartesi günü mü?
Bir de şunu sorun kendinize, yarım asır önce ABD aya ayak bastı. E? Biz niye gidiyoruz ki aya? Ne için bunlar? Neyi keşfediyoruz?
Alıntı:
Fazıl Say
@fazilsaymusic
·
2s
Dostlar sağolun varolun. 7 milyon kişi okumuş bu yorumumu. Vay be.. neyse; Akşam bi Venüs’e hep beraber kafa atalım.
Rahatlarız.
Bu memleket hepimizin
Alıntı:
Selçuk Bayraktar
@Selcuk
Sayın Say,
“Aya sert iniş” projesini ben değil, Türkiye’nin en iyi roketbilimcilerinden Doç. Arif Karabeyoğlu anlattı.
Hayatını teknolojiye adamış bir mühendis olarak ben de elbette bu hedefe sonuna kadar destek olurum.
Size tavsiyem, bilim insanlarına saygı duymanız.
İdrak edemediğiniz bilimsel konularda dayanaksız atıp tutmak yerine öğrenmeye çalışmanız.
Zira, bilim de sanat gibidir, partizan tutumunuzu kaldırmaz.
Alıntı:
Ekim Erdoğan 🇹🇷
@mikenagodre
·
13s
Nasıl bir devirdeyiz, eskiden ilerici solcu dediğimiz insanlar tam anlamıyla bağnaz ve gerici; muhafazakar ve sağcı dediğimiz insanlar devrimci ve ilerlemeci oldu.
Adamlar devrim niteliğinde işler yapıyor, bizim mahalle bunları yermekle, aşağılamakla meşgul.
Ben böyle devrin…
Yahu kardeşim, bu artık geri zekalılık. Ne yazayım bilmiyorum ki? Buna oy verene saygım yok.Alıntı:
NATO'nun genişlemesini destekleyip desteklemeyeceği sorulduğunda Kemal Kılıçdaroğlu;
"Tabii ki. NATO 21. yüzyılda sadece askeri bir örgüt değil, aynı zamanda demokrasiyi savunan bir örgüt."
Erdoğan, "Ekrem ve Dilek İmamoğlu" yorumu:
Ekrem efendi İstanbul'da görevi çok iyi yaptı, şimdi Van'a gönderiyorlar. Oralarda karı koca teröristlerin işaretlerini yapıyorlar.
CHP milletvekili İbrahim Kaboğlu, France 24’e konuştu:
HDP, bizim açık olarak söylemediğimiz ortağımız.
Biz bu partiyle önümüzdeki dönemde insan hakları ve demokrasi konusunda çalışacağız.
Sinan Oğan: Sayın Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'na çağrımdır;
Gelin cumartesi akşamı hep beraber bir kahve içelim. Türkiye gerginlik ortamından kurtulsun.
Savaşa değil seçime gidiyoruz.
https://www.ntv.com.tr/turkiye/cumhu...z0K5CPWWjHGj1g
Alıntı:
NTV
@ntv
KILIÇDAROĞLU'NUN RUSYA İDDİASI
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Putin'e saldırırsan, buna eyvallah etmem .
Ufuk Sönmez
@Ufuksonmezx
Hangi anket şirketi ne diyor?
🔴GENAR
▪️Recep Tayyip Erdoğan: %51,4
▪️Kemal Kılıçdaroğlu: %44,3
🔴OPTİMAR
▪️Recep Tayyip Erdoğan: %50,4
▪️Kemal Kılıçdaroğlu: %44,7
🔴AREDA
▪️Recep Tayyip Erdoğan: %51,3
▪️Kemal Kılıçdaroğlu: %44,2
🔴ORC
▪️Recep Tayyip Erdoğan: %44,2
▪️Kemal Kılıçdaroğlu: %51,7
Benim tahminim ... Erdoğan, ilk turda "en az" 2018'de aldığı oy oranını alacak ... yani >= 52,5
Bir tarafta ... Azerbaycan ve diğer bütün Türk devletlerinin, Balkanların, Ortadoğu ve Afrika'da bütün dost milletlerin kazanması için dua ettiği bir lider.
Diğer tarafta ... ABD, AB, Yunanistan, Ermenistan, PKK ve ne kadar Türkiye düşmanı varsa kazanması için umut bağladığı ... ne idiği, hangi amaca hizmet ettiği belirsiz bir oluşum ...
Tablo görmek isteyen için çok net, cam gibi.
Suat Olgun
@suatolgunn
·
38d
Son dakika CB Erdoğan:meclis parlementer sisteme geçmek istenirse bende desteklerim niye olmasın .🐜🐜🐜#bist #seçim #borsa
Kemal Kılıçdaroğlu
@kilicdarogluk
·
1 sa
Bu gece 01’de burada buluşalım gençler. Yarın Cumartesi, uyumayın, bir şey olmaz:)
Alıntı:
Kılıçdaroğlu: “Muharrem Bey'i bugünkü mitinge davet etmek için aradım ama kendisine ulaşamadım.”
.................................................. ...............Alıntı:
CB Erdoğan:
Muharrem Bey'i aradım, son durumu konuştum. Devlet olarak hukuki süreçte her türlü yardıma hazır olduğumuzu söyledik. Muharrem Bey'in bu kararının arkasında namuslu, haysiyetli insanların kabullenemeyeceği bazı saldırıların olduğunu, bugünkü görüşmemizden anlıyorum."
SULTAN TARLACI 🦋
@TarlaciSultan
·
42d
Bazen konuşmamak en iyisi
Hiç kimse hakkında
Hiç bir konu hakkında
Konuşulacak şey için de susmalı
Konuşulamayacak şey hakkında susulduğu gibi.
Sayın Ayva Göbek Nuri,
İnşallah o ayva göbeğiniz çatlar, patlarda içindeki yılanlar, ciyanlar sizi rahat bırakır. Hayırlısı artık.
İşini yapıyor...Alıntı:
Sinan Oğan:
"Biz ikinci tura kalamayız ama ikinci turun sonucunu belirleyebiliriz. Bedavadan ortak olmayacağız Bakanlıklar, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı gibi isteklerimiz olacak. Anlaşırsak hükümetin içinde yer alacağız."
Erdoğan: Biz demokratik yolla iktidara geldik, milletimiz farklı bir karar verecek olursa demokrasinin gereği neyse aynen yaparız. İstanbul'da belediyeyi CHP aldığı zaman, bizim belediye başkanımız vermeyiz dedi mi?
Muharrem İnce 2018 yılında Recep Tayyip Erdoğan'a karşı aday olarak rakip çıktığında kasedi çıkmadı,
2023 yılında Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı aday olarak çıkınca kasedi çıktı.
Hilal Saraç Official
@AstrologSara
Seçim ikinci tura kalırsa Sinan Oğan Cumhur ittifakı nı destekleyecek…
Kemal ÖZKİRAZ
@avrasyaanket
·
16d
Kemal Özkiraz biraz önce Ankara’da gözaltına alındı.
Fransa'dan nişan alan CHP'li İbrahim Kaboğlu Türkiye Karşıtı Fransa24’e konuştu ;
İktidar olmaları halinde anayasa reformu sürecinde 'HDP ile müzakere olacak mı?' sorusunu cevapladı:
"Tabii, çünkü HDP merkez parti olacak. Onlarla zaten önemli ilişkilerimiz var."
Pakistan Yuksek Mahkemesi, İmran Han'in tutuklanmasini yasadışı ilan etti.
90'ların sonu, 2000'lerin başında Erdogan'in tutuklanmasina benziyor.
Sonrasında Erdogan tek başina iktidara gelmişti.
Pakistan siyaseti kördüğüm.
Dış dinamik darbe istemiyor.
Halkin destegini almiş sezaryen bir lider istiyor.
Demek ki, Pakistan'da da Ergenekon ve Balyozlarla devam edecekler.
Ve yine demek ki, Pakistan yargisi, Namaz Serif döneminde dizayn edilmis olmali.
Abi bunlari Turkiye'ye uyarlayarak, tahmini yaziyorum. Pakistan siyasetini takip edecek zamanim yok. Bana bakmayin, sizler de arastirin. Pakistan ve Misir, Turkiye'nin 20 yil gerisinden gelirler.
Ayrica bu 3 ulkenin ortak ozelligi, Ingiliz isgaline ugramis olmalaridir. Ingiltere, bu ulkelerin sinir uçlarina kadar, nereye en ufak bir baski yapildiginda, nereden, ne kadar tepki gelir, tepkinin boyu nedir, herşeyi bilir.
O kadar da değil. Ama bu yazının bence büyük bir kısmı doğru. Mesela "nukleer silahlar gerçek değil" demiş, bence gercek. Böyle sadece bir kac daha itirazim var, digerlerine hic itirazim yok.Alıntı:
Doqu
@Doqu97646367
Nükleer silahlar gerçek değil.
Gelmek üzere olan uzaylılar gerçek değil.
Ukrayna'daki bu savaş gerçek değildi.
Seri katiller gerçek değildir.
Korona gerçek değil.
Hastalıklar gerçek değil.
Virüsler gerçek değildir.
Televizyon ve ondan gelen bilgiler gerçek değil.
Politikacılar gerçek değil.
Sözleri gerçek değil.
Seçimler gerçek değil.
Dünyanın uzaydan çekilen görüntüleri gerçek değil.
NASA gerçek değil.
İklim değişikliği gerçek değil.
Kaynak kıtlığı gerçek değil.
Müzelerdeki dinazor kemikleri gerçek değil.
Jet yakıtı gerçek değil.
Pandalar gerçek değil.
Bu seviyede insan gibi görünen varlıkların 2/3'ü gerçek değildir.
Çin gerçek değil.
Terör saldırıları gerçek değil.
Dünya, geçmişimiz, dinler ve diğer HER ŞEY hakkında alenen yayılan hikayeler gerçek değil.
Kim olduğumuza ve neler yaşadığımıza dair anlatılanların HEPSİ yanlıştır!
Senelerdir, icinde yasadigimiz bu şeyin "Korku ve Yalan Imparatorlugu" oldugunu yazip duruyorum.
Kimbilir, belki de yazdiklarinin tamami dogrudur. Biri cikip, hayatimizin bir parcasi olan bir sey icin "gercek degil" diyorsa hiç itiraz etmem.
Mahmur'dan otobuslerle, sinir kapisina geldiler, sinirda seyyar mahkeme kuruldu ve gelen teroristlere karsilama toreni yapildi. O dönemde biz bu forumda, hukumeti yerin dibine batirarak elestiriyorduk.Alıntı:
Devletimiz Çözüm Sürecinde “Silahları gömün” dedi.
Buna karşı çıktılar barış çabalarını acizlik olarak gördüler Devletin kendilerinden korktuğu için Çözüm sürecini başlattığını düşündüler.
PKK’ya güvendiler PKK eli ile her tavizi alırız dediler.
Aldıkları tek şey MAM-L oldu.
Sehirlerde hendekler kazdilar, barikatlar kurdular.
Araclari ve insanlari durdurup kimlik kontrolleri yaptilar.
Tsk tanklarla şehirlere girdi, binlerce sehit vererek, bu sehirleri deyim yerindeyse yikarak temizleyebildi.
Bunlar yakin zamanda oldu.
Bunları yeniden mi yasayacagiz?
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
Sinan beyin eli şimdi güçlü yarın neresi güçlü olacak. Ancak ve ancak yeni MHP' nin liderliği o oda karışık işler!
Çıksın desin dışişlerini istiyorum diye !
Bu işi bir Türk milliyetçisi yapsa fena mı olur?
Bakalım belki yanılıyorumdur.
Ama niyetim ülkenin dışıslerinde Türk milliyetçiliği mefkuresinin yaşamasıdır.
Alıntı:
Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu:
Erdoğan, FETÖ elebaşının getirilmesini ABD’den talep etmedi, biz talep edeceğiz.
Buyur abi. Doğrulari söylemek bu kadar zor mu?Alıntı:
Adalet Bakanlığı:"15 Temmuz darbe teşebbüsü başta olmak üzere, FETÖ elebaşı Gülen’in 27 suçtan iadesi istenmiştir."
Rusya'nın uzay ajansı Roscosmos'un eski başkanı Dmitry Rogozin, ABD'li astronotların 1969'da Apollo 11 misyonuyla gerçekten Ay'a indiğinden şüphe duyduğunu ve henüz kesin bir kanıt görmediğini söylemiş.
Muharrem İNCE
@vekilince
Sandıktan vazgeçme,
Oylar Memleket Partisi’ne!
https://i.hizliresim.com/ohx21k6.jpegAlıntı:
Tarihi Merak Ediyoruz
@tarihiimerak
·
11s
Vladimir Putin, 50 yıl önce İzmir'de gizli rus ajanı olarak çalışıp, polisler tarafından sorgulanmıştır.
Rafineride çalışmış.
Ömer Murat
@omermurat_
·
4d
Erdoğan seçimi kazanacağından emin gözüküyor. Yüzde 45'i bulunca "Gerisini hallederiz" rahatlığı sanırım...
Adelina Sfishta
@AdelinaSfishta
YSK; İnce'nin, çekildim talebini, yasa gereği, kabul etmemiş... Yani seçime katılıyor kabul etmiş ve ona verilen oylar da geçerli oy olarak sayılacak... Hesaplar da buna göre yapılacak...
https://i.hizliresim.com/64701zc.jpeg
Tabii ki, hatta cuma namazindan ciktiktan sonra pudra sekerini cekmisti. Din alanini kirletmek, bu hukumetin cok buyuk yanlisidir. Fakat bunu sadece laiklikle toparlayabilirsiniz. O kadar da kotu degil.
Pkk daha kotu.