Originally Posted by
cockeye
Kıymetli insan Sacro
Uzun zamandır yazmıyordum uzaktan takip ediyordum burayı ama son Yunsa gönderinize artık birşeyler yazayım istedim.
Yaklaşık 3 senedir -hani kitabı çıksın diye beklenen yazarlar vardır ya-, ben de hususi sizin gönderileriniz için buraya girip çıkarım... Bilmeyenler için söyleyeyim sadece dediklerini yapsanız hocanın, en fazla 6 ayda en az %40-50 kazanırsınız... Yani bu işin üniversitesi olsa hocanın yeri profesörlükten öte benim için... Mesela profesörler de var Fight Club gibi... Ama hoca başka...
Neyse sadede geleyim geçen senenin Karel'i de dahil bir hisse için bu kadar vurgu yaptığınızı görmedim hocam.... Lütfen bizimle birkaç sır paylaşsanız... Çünkü teknik analizse bir sürü insan var bu konuda yazan, çizen... Ama Yunsa'yı sizin kadar vurgulayan yok... İnsanların göremeyip de sizin gördüğünüz nedir? 6. his de var mı mesela işin içinde? Biraz bu hisse bazında genel ipuçları verebilir misiniz? Geçen sene birkaç kez özelden mesaj atmıştım size forum meşgul olmasın diye, ama bu kez buradan atmak istedim...
Sevgiler, saygılar...