Geçtiğimiz günlerde şirketi aradım. Samimi bir konuşmaydı. İşlerin iyi gittiğini karşılıklı konuştuk. Güzel sohbet ettik.
Printable View
Geçtiğimiz günlerde şirketi aradım. Samimi bir konuşmaydı. İşlerin iyi gittiğini karşılıklı konuştuk. Güzel sohbet ettik.
Tabiiki sorularım da oldu. Bağlı ortaklıkların birleştirilmesinden bahsettik. İstihdamdan ve malın satılmasına kadar.
Amacım şirketin durumunu sınamak, enerjisini ölçmekti. Yoksa kap'ta her şeyin yer aldığını biliyordum. Amacıma ulaştığımı düşünüyorum. Heyecanlarını hissettim. Yeterli düzeyde elektrik aldım. İnşallah daha iyisini olurlar.
Genel takas atabilecek ortagimiz var midir?. Ne olmus Is, Seker, Deniz filan?.. Thy'nin israrli durusuyla baslayan yukselis endeksin geneline yayiliyor... 123 bin ufukta gorunurken, bilanco beklentili kagitlardaki alimlar dikkat cekiyor...Egeen, Egser, Cemtas...Gentas bile kalkti, daha ne olsun? Bir seyler olacaksa bu kagitta da, zaman azaliyor... Subat sonunda bilanconun gelecegi dusunulurse daha hareketli gunler yasamamiz gerekir... Selamlar, bol kazqnclar...
Yatirim tavsiyesi degildir...
Şeker yatırım 1.800 Milyon lotunu, 730 bine indirmiş. (bir ayda eritmiş ve hakimiyetini kaybetmiş.)
Yabancı oranı her gün artıyor. (bkz-12.01/en yüksek seviyesinde)
ciro hakkında haklısınız ben yanlış yazmışım ancak ihracat 100milyon tl degil dolar diye tv de açıkladı. yanlışımı düzeltmekle iyi ettiniz. rakamlar hissenin gidecegi yolun çok uzun oldugunu gösteriyor. o yüzden hisseyi rakamlarla anlatmanız bence daha iyi. nihayetinde rakamları şirketin yöneticileri telafuz ediyor, siz ve ben gibi yatırımcılar da bu rakamlar ışıgında şirketi degerlendiryoruz