Originally Posted by
alicemal
Şenol Güneş'ten bahsetmesem olmaz.
Takıma bakın.? İlk 11 içinde Kaç GSli kaç BJKlı kaç FB li var.? Ben bilmiyorum.
Luçeskudan önce kimdi milli takımın başında. Bi ara fatih terimdi, bi ara ersun yanal dı bi arada başakşehiri çalıştıran siyasi torpilli vatandaştı.
terim, yanal ve torpillinin ortak noktası neydi.
Üç büyük takımdan eşit sayıda futbolcu alıp oynatıyorlardı. İlk 11 de genelde ikişer yada üçer tane büyük takım oyuncusu olurdu. Bu ne anlama gelir.?
Birincisi Zayıf karakterli insanlar oldukları, ikincisi kazanmayı değil futbolda etkili camialara yaranmayı düşündükleri anlamına gelir.
Sonuç ne oldu. Milli takımda yüksek maaş almaktan başka bir işe yaramadılar, takım döküldü, bunlar ceplerini doldurdu.
Peki ya şimdi.? Sizce Şenol Güneş büyük takımlara yaranma derdindemi, yoksa kazanma derdindemi.?
İlk 11 Futbolculara bakarsan kazanma derdinde. Çoğu yurt dışında oynayan genç oyuncular.
Futbol federasyonu akp başa geldiğinden beri FB nin yatak odası oldu(Kontrol delisi tayyip, fanatik FBli). O odada milli takım ve Türk futboluna elleyip durdular. Sonuç sürekli aşağı giden bir Türk futbolu. Sıralamada dünya üçüncülüğünden bi ara 40 lara kadar düşmüştük diye hatırlıyorum, şimdi bilmiyorum.
Şenol Güneş sayesinde(Temeli atan Luçesku) yeniden toparlanıyoruz. Umarım bu hocaya üç büyük takımdan veya trabzonspordan bize gel teklifi gelmez. Hırsızlar Şenol hocayı Rahat bıraksınlarda, biraz keyif sürelim.