Oros..... çocukları.......alayınızın anasının a...'na girsin bu tuvalet kağıdı spk dadahil
Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur.
Printable View
Oros..... çocukları.......alayınızın anasının a...'na girsin bu tuvalet kağıdı spk dadahil
Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur.
Bu nasıl iş anlamadım. Alf_ist nerede ise hep Alyağ sayfasında yazıyorsunuz hissenin %95’i patronda diye özelden sorana paylaşım yapıyor sonra çıkıp bende hisse yok diyorsun. Sen kimsin?
Spk’ya firma hakkında dilekçeler verildi. Burada da paylaşıldı. Bırak bu KY koruyorum ayaklarını. Sen kimsin? Kimin elemanısın?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ulan ş..... Patronlar..bunca beddua ah alıyorsunuz... Hala insan içine çıkabiliyormusunuz..odununuz bol olsun
arkadaslar malum genel kurula katılan 1 arkadaş dava açmış 2018 yılında.bende bu yıl süreci başlattım kanunen önce mahekemeye arabulucu için başvurdum.ama netice çıkmadı muhtemelen önümüzdeki hafta izmir asliye ticaret mahkemesine başvuracağım.
süreç tabiki biraz uzayacaktır.dava açan mehmet beyi telefnla aradım ayrıca mesaj attım ama nezaketen insan döner ama dönmedi.
ayrıca spk.ya burada paylaştığım dilekçeyide verdim bir snuç çıkmaz bu spk.dan yuzde 100 kusurlu lmasına rağmen.
Sayın alf_ist
Bu hissede yorum okumayı bıraktım. Geçen hafta yazmışsınız. Bu hissede çok manipulasyon olduğu için herkese ve herşeyi insan farklı yorumlamaya çalışıyor.
Kusura bakmayın.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app