alakasız olacak ama deva'nin takasini kim paylasabilir? o sayfa ölmüş kimse yok ;)
yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
alakasız olacak ama deva'nin takasini kim paylasabilir? o sayfa ölmüş kimse yok ;)
yatırım tavsiyesi değildir
Sn mühendis 6.100-6.400 bandından en çok gedik yatırım mal aldı ve düşen endekste buraları görürse maliyete gelen yatırımcılar satış yapıp başka hisselerde pozisyon alabilirler. Tahmimince bu malı alırlarsa yukarı gider zira epey mal var. Bu mal da tahtanın önündeki son engeldir.
İnşallah iyi haber gelir de bu gelebilecek satışlar tahtayı bozmaz.
Son dönemde en çok malı İş, ATA, BGC(ATA) Garanti, YKB , Yatırım ortaklıkları ve T İŞ Bankası aldı. Bu kurumlar satışa geçmedikçe fiyat ne olursa olsun sabırla izlerim.
Arkadaşlar şu hususa dikkat çekmek isterim ki bu şirket neden tahsisli yaptı neden MAİ ve TANITEK’e ortak oldu. Beklenti neydi? Yeni şirketlerle yeni iş alanları ve ihaleler...
Daha tek bir ihale haberi gelmedi ki.
Yani tek bir beklenti dahi gerçekleşmedi.
O halde kim aldı sattı, fiyat ne oldudan önce bunların gerçekleşmesi önemli değil mi?
Benimkisi fikir cimnastiği ve şahsi görüşümdür. Al/sat/tut tavsiyesi değildir.
Dolar düşüyor.
Brezilya borsası ve parası karnaval sonradı şov yapıyor. Aynı şekilde G.Afrika parası da değer kazanıyor.
Yarın Tillerson Ankara’da bakalım gelişmeler ne olacak.
Hissede operasyonu yapanlar/yapacaklar , yol haritasını bilenler burayı ziyaretçi vasfında okuyorlar.
Diyorlardır ki şu HAK her gün yazıp çiziyor satsa da gitse.
Ne diyelim hak gelince batıl gidermiş.
doların kısada 3,7750 den tekrar 3,8200 ye gitmesini bekliyorum ben.. ancak bu kağıdın dolarla ya da endeksle pek alakası yok bence.. endeksi sadece düşmek için kullandığını gördüm ben.. çıkmak isterse hiç bişeye bakmadan kafasına göre çıkabiliyor.. orta ve uzun vadede bu kağıt çok daha güzel yerlerde olacaktır beklenen haberlerle.. hani alıp kenara atılası bir kağıt ama benim hiç yapamadığım şey açıkçası..
sn mühendis yazdığınız üzere endeks,dolar kuru akdeniz güvenlik için önem arz etmiyor.
bence artık haber desteği ile geniş katılım olmalı ve kalıcı olarak 6.200'ün üzerine atıp sair haberleri orada karşılamalı.
Geçici vergi beyannamesi ne gelecek acaba hala vermediler...
Ben önümüzdeki seanslarda A1, Marbaş, YKB, Phillip Capital'den yükselişi tetikleyecek alımlar bekliyorum.
Şubat 15 oldu kulağımız hala haber bekler lakin ses seda yok.
Bugün ve cuma seansında 6.000 bandının üzerinde kapaması önemli.
gedik ve ata tahtanın içine etmeye başladılar.
gedikten sonra son günlerde 200-250.000 lot mal alan ata'nın satışı hiç hoş olmadı.