Ahanda mesaisi bitti AMK trollerinin, kina yakarsiniz artik!:kahkah:
Printable View
Ahanda mesaisi bitti AMK trollerinin, kina yakarsiniz artik!:kahkah:
Hangini sayayım ağam. Bir yıl ve daha az sürede gerçekleşen fiyat değişimleri.
Tekir su 5 lt 1.75 lira 3.75 lira. Şu anda 3.5 enf. Mücadele Nevşehir Turkuaz market
Aptamil 400 gr devam sütü 32 lira 69 lira
1200 gramı geçen Kasım ayında ebebekten Samsun Atakum şubeden 65 liraya aldım piyasası 75 civarıydı. Eylül de 182 lirayı gördü bıraktık.
Prima ıslak mendil 2.5 lira 5.5 liraydı en son
Üçlü dalin ıslak mendil 9.90 şu anda 16.90 . Canbebe 2 lira 3.30 dan yeni aldım daha düşüğü yok.
Çekirdek 10 yerli 12 ithalden 20-25. Nevşehir doğanlar kuruyemiş. Kabak 18 -35
Prima bebek bezi. Tane 30 kuruşlardan 1.26 gördü. 1 liralar civarı şu an
Cicibebe 8.90 -12.90
Alo deterjan. 21 liraydı. Şok market indirim 43.90 şu anda gidin teyit edin yer söylüyorum.
Komili 5 lt yağ 28-32 arasıydı. 45 civarı ortalama.
Pınar süt litre 3.25-3.5 idi 5 lira. Şok market indirimli 4.75.
Bim peçete 1 liraydı. 2 lira.
Tuvalet kağıtları. Selpak 32 li 28 liraydı. En son 57.90 Kipa, migros olmuş burdaki, indirimde satıyordu.
22 liraya memleketten getirttiğim beyaz peynir 35 lira
Yav bu saatte ilk aklıma gelenler. Sebze meyveye girmiyorum uykum geldi moralim bozuldu.
Bize gelince yüzde 10 zam. Reva mı ?
Adam gibi hakkıyla bir enflasyon sepetinin 2018 tüfe ederi yüzde 50 den fazla. Net.
Arkadaşlar tek problem Ünsal ve tayfasının dünyaya baktığı kornealar sanıyorsanız geçmiş olsun gözlerde sakat ,[emoji28]
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kıçlarına giren zamlardan da haberleri yok...:he: yada yada...folofoş olmuşlar artık...
Şimcik ben bu günleri öngörüp topikte yazdigimda hadi ordan kriz tellallığı yapma işine bak dendi,[emoji3]
işime baktım stoğumu yaptım (yağ,peçete,çay,bakliyat,) akmaz kokmaz ne varsa aldim evime attım
Kulağı çınlasın canım anam gördüğünde
Geçici şok halii :
[emoji28]yawrum evladım savaş çıktı benim mı haberim yok demişti
bende en kötüsünü görmedik Anacim demiştim .
En kötüsünün girizgahı seçimlerden sonra başlar diyor hepinize hayırlı geceler diliyorum [emoji870]
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayalimiz 1Lira=1Dolar
gerçeğimiz 1Lira=1Yuan...