Bereketini gör Ağam .13 aydır herkes kazandı bu klmsn da :wave:
Printable View
Estağfurullah hepimizin kazancı bol ve bereketli olsun.
çok şükür böyle kağıt tutugumda kalbim hep çok rahat. Biraz teknik çalışsın izleyelim. Uygun yerlerden tekrar girerim
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağam alsati düzgün yapana saygım sonsuz .Ama ben tohumu atıp toprağa gomenlerdenim.
Ben verimli tarladan anlarım.Tohumu atıp aylarca hasati beklerim.
İnişler çıkışlar bu borsanın doğası.Elbetteki tahtayı yöneten Ağa bu şekilde alıp satanlar dan tokatlayacak ki kendisine yeni kaynak sağlasın.
Hayırlısı Ağam .Dün tavan olduk .19.50 lere kadar dussek bile olur .Ama ben aşağıdan alırım diye hissemi satmam.
22.30 flama onayıydı şahsen ben 21 altı beklemiyorum ayrıca 21.700 üstü kalırsa bugün ve yarın haftaya atak bekliyorum
2020 yılına iyi basliyamadik. Hatta en çok kaybedenlerin arasındayız.
Not: Hisse F/K halen 6..bu rakam 140 trilyon kara göre.
Bu yıl iyi geçerse benim tahminim belki çok erken ancak yılı 200 civarı bir karla bitirir..Borsada kaç firma var bilanço ve hisse hareketi paralel yükselen veya düşen. Birçok firma fiyatı uçuk noktalarda.
Burada bekliyenlerin büyük çoğunluğu bunun farkında yoksa 22 TL den hissemi alırlar veya beklerlerdi...
Daha çok sular akar bu ırmaktan..
Valla herifler ne versek alıyor ,
Tabiki alacak..nasıl olsa 22/23 arası sattılar 21 TL ye alıyorlar. demekki al sat iyi gelmiş olmalı..
Klimasan için yıl yeni başlıyor. Geçmişe mazi derler. 2019 bitti ve yeni beklentilerle yeni bir yıla girdik.. Her ne kadar yeni yıla iyi basliyamasakta inşallah 2020 yılı kazançlı bir yıl olur..