Temettu aciklandi, odeme gunu 30 Eylul'e kadar aciklanacak.
Printable View
Adamlar 14 den beri mali halka arz ediyorlar 80 kurusun 60 kurusu gitti bile iyi tezgah temettü diye gelene geçene veriyorlar 10 lira ve altından alırım
Tınaz haklı güzel hisse temettüsü muhteşem ama her temettü sonrası 20-30 % düştüğü yerden toplayıp ödenen temettüden fazla kazanılabilir . Ayrıca çok güzel kağıt olduğu için elde patlaması halinde UV yatırımcı olduğumda beni üzmeyeceğini bildiğimden trade yapmama imkan veriyor 5% kar bana sat al yaptırıyor .
En az 10 kere alıp satmışımdır . Beğendiğim kağıtların arasında mekik atarım , kağıda Tınaz aşık ben sevgilim çok olduğu için sürekli dolanırım . Temettü sonrası Kasımdan sonra 7 - 8 TL bandından alınabilir gibi geliyor bana . Yoksa bana kız çok
EGEEN ALARK OTKAR LOGO 1. Grup ( Yukarıdan SAT )
SASA FMIZP JANTS SODSN BASCM PSDTC Yukarı grup ( Aşağıdan AL)
Arasında dolap beygiri gibin gezerim .
Tınaz Evlendi PSDTC ile ben naçizane sevgilisiyim.
Ama Hiç bir kağıdı tamamen satmam Ana lotlar hep saklanır Minik de olsa .
Sirketin geliri dovizle, risk almiyor, rekabet endisesi, isletme gideri, enerji, petrol maaliyeti yok.
Defalarca yazdim, beklentim yilda 1 TL.Cok buyuk degil.
Koca aygaz 42 kurus verdi 2019 kar'indan, bizim, kalan %75'lik kar payimiz 82 kurus, AYGAZ'in karinin iki yillik tutari.
Yilda 1 TL kar payi, benim 3.93 maaliyetime gore yilda %25.4 getiri yapiyor.
Bu bana yetiyor, evlenmeyip te ne yapim.
SUMAS suni tahta, hisse degeri 35.80 TL. aciklanan kar payi brut 35 kurus.
Ehi ehi..:)
Temettü Ödemelerine Sınırlama Uzatıldı
Sermaye şirketlerinde, 2019 yılı net dönem kârının yalnızca yüzde 25'ine kadarının dağıtımına karar verilebilmesi yönündeki karar yıl sonuna kadar uzatıldı.
Mecburiyet içeriyor mu bu karar.CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.