-
Holding in felakete yönelik ayni ya da nakdi bağış yaptığına dair bir bilgiye ulaşamadım. Bu konuda ketum olmaya gerek yok. Şimdiye kadar yapmadılar ise; bu yıl ky ye ayırdıkları temettüyü bağışlasınlar, bizden olsun.
21121119SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Bugun ilaçlarımı almak için eczaneye ugramıştım. İlaca %.30 zam düşünüldüğünü ama tasvip görmediğine kulak
misafiri oldum. Tekrar görüşülecekmiş./ytd..
-
Yönetim Kurulumuzun 16.02.2023 tarihli kararı uyarınca 2019-2023 yılları için geçerli olan 500.000.000 TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı izninin 2023-2027 yıllarını kapsayacak şekilde beş yıl süreyle uzatılması ve Şirket Esas Sözleşmesinin 7'ncı maddesinin bu yönde değiştirilmesi için gerekli başvuruların yapılmasına karar verilmiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1114493
-
Kıymetli arkadaşlar hissenin son durumu nedir,gelecek mi bizim de güleceğimiz günler?
-
Ek 29347
Trend çizgisinin alt desteğini takip ediyorum oraya gelecek gibi gözüküyor...
Buraya değip tekrar yükselen trendin içinde hareket etmesini bekliyorum .
Bu alt çizginin aşağısına kırması 2020 den başlayan yükseliş trendini bitirir. ( 38 tl altı .)
Sevgilerimle.
-
Hisseye yine devre kestirmişler..
Deva....44.08.tl.
Selec....42.30.tl....ha gayret az kaldı????
-
hisse zirvesinden kabaca % 40 düştü bu dönemde bist zirvesinden kabaca % 15 düştü ne oldu da böyle ayrıştık temel olarak bir gerekçe yok tam tersine temel olarak işler iyi gitti gibi görünüyor yatırım fonu ve birazda yabancı satışı görünüyor bist 100 dışına çıkma sebebiyle teknik olarak satış yapması gereken fonlar satış yapmış olabilirler bunun yanında fonlardan bir miktar para çıkışı olduğu konuşuluyor fonlardaki satışın bir kısmı da bu sebeple olabilir hisse 70 TL ye gittiğinde normalde pozisyon azaltırdım yurt içi ilaç satışınn iyi geleceğini beklemem ve ihracatta artık bu çeyrek bir kıpırdanma olacağını beklemem sebebiyle pozisyon azaltmadım 50 TL nin altına gelince pozisyon arttırıp hatta borsa için maksimum seviyeme çıkmış oldum bilanço iyi gelirse toparlar yoksa ekstra aldıklarımı verir geçerim odak noktam ihracat rakamı olacak bakalım yurt dışındaki yaşanan ilaç krizini fırsata çevirebilmişlermi çevirdiğini umuyorum.
-
Arkadaşlar fiyatı yönetim mi baskiliyor, fiyatın düşük tutulmasından amaç ne olabilir?Yönetimde görevli kişilerin fiyatı düşürmek için manipülasyon yaptığı doğru mu?