:) Elini ayağını çekti diyelim.
Printable View
Sen nerden çıkarıyorsun arkadaş CB nin elini ayağını falan çektiğini? Yok öyle birşey, O elini ayağını falan çekmez, hisse bu durumdaysa sebebi CB dir, bu adam yönetim kurulunda olsada olmasa da çoluk çocuğa şirketlerini teslim etmez, sen olsan edermisin, ben etmem kontrolü elden bırakmam, sertaç kim ya? Enver kim ya? Bebe bölük takımı bunlar, bunlar şirket falan yönetemezler, Şirket yönetmek kim bunlar kim peeehhh, itibar meselesi bu, çoluk çocuğun yapacagi sey degil,
Sapla samani birbirine karıştırmayalım verdiğin örnekteki şirket itibari yuksek, antik guntik isler yapmayan, kurumsal bir firma, bunlar ne? Selim diyorsun adam gibi adam yani, ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, şirket yönetmek cesaret ister tecrube ister, direksiyonda şimdi enver ile sertaç var diyorsun, şirketin ve hisselerin hali ortada be kardeş😂 yani yönetemiyorlar işte, sen daha ne anlatırsın be ya
Enverden de sertactan da bir ... olmaz,
Anladın sen onu, CB tiz direksiyona geç, mahdumların koca şirketi heba etmeden, 2023 hedefiniz var ya hani😂
Bu adamlardan mı medet umuyorsunuz...borsa cetesının manipülasyon uyesı...eski nir duyumuma göre Cb de guvenemedipinden hala işin basında devretmiyormuş oğullara.bu olaydan sonra...aslında Sb basta olsaydı kesın Bi el Ense hareketi hisseye yaptırırdı , bizim gb uzun vadecılere de ekmek çıkardı...Sb akıl etmese de etrafındaki ekip Bi dümen cevırtırdı...Birde Şaşar grubu örnek İzmir grubu diye yukarda gecmiş..,oradaki fırtınalar Dallas dizisinde esmedi yeminlen...entrika kumpas ne desen vardır...ben 12 bölümlük dizi çekerdim ve en cok rating alan dızı olurdu...onlarında devrı bitmek üzere.istnbul sermayesı ham yapacak....ytd