BTCIM kadar olamadın ******** ..:bravo:
Printable View
BTCIM kadar olamadın ******** ..:bravo:
o zaman ne yapıyoruz. istek sarkısı şiki şiki babaaaa :)))) sn sulzer kimse ye benzemesine gerek yok paraları saklayacak yerleride kalmadı iştirakleri elden ele çeviriyorlar. yok bilançoda kar görünmesin diye cemtasın fiyatını bilanço son gunu öncesi aşağı çekiyorlar. her sey sadece ve sadece normale dönse fiyat asgari 13 14 ama biz nerelerdeyiz. :))))
Sayın Beşiktaşk bu topiclerde emin olun bu bozuk düzenden mutlu-memnun olanlar daha çok.Ama her iki tarafta hatta 3 tarafta da canlarına okudum.Şimdi işlesinler dursunlar bu topicleri bol bol.Bunların başına öyle bir çorap öreceğim ki kırk yıl düşünseler akıllarına gelmez.Yok öyle başkalarının tahtalarında cirit atmak biraz da başkaları onların tahtasında cirit atsın bakalım nasıl iyi oluyor mu görsünler...
Sayın Sulzer ben herşeyi açık açık yazsam bana 3. günü göstertmezler burada.Sen ben ya da sokaktaki simitçi bile burada 5 e mal vermez.Kim verir bunu kim yapabilir?Her şey kabak gibi ortada...Bu hisseyi aşağıya basmak mı kolay yoksa yukarıya götürmek mi?Akıl var mantık var...
bugünde yine birileri yatırımcı oldu..:kahkah:
62 gösterildi 46,5 ortamayla 33 kapandı.
Cemtaşın % 57,7 sine sahip hissemiz cemtasin %4.51 lik deger artısindan % 0,37 düşerek payinı aldı.bu izahtan yoksun.
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.