Alıntı:
Ali Osman Önder
@aliosmanonder34
CEZA ANINDA E DEVLETTE! VAY BE... Marifete bak sen... "Her şey iyiliğiniz için" yalanı!. Bu uygulamanın talimatı Birleşmiş Milletler'den!
Yıllarca anlattım, kitaplarda yazdım, belgeledim. Bu uygulamanın adı: "Paris İklim Anlaşmasına uyumlu köleler!..."
Her hareketin cezaya dönüşmesi trafiği güvenli hale getirmek için değil. Tam kontrollü kölelik düzeni için. Araç, kıyafet, seyahat, temel hak ve özgürlükler sınırlandırılıyor. Tarım ve hayvancılık tamamen kaldırılıyor. Su yasakları da kanunlaşacak. İklim yasaklarına hazır mısınız? İklim Eylem planları hazır. 2025 ve 2028 Arasında seyahatler başta olmak üzere her alanda yasaklar geliyor. Eylem planları onaylandı. Ve belgelerini de okudum. Bugün herkesin şikayet ettiği konu RADAR! Günaydın. Paris İklim Anlaşması gereği bunların olacağını bas bas bağırıp anlattık, kitaplarda belgeledik. Yüz tanıma sistemleri ve Trafikteki bu uygulamalarla insanlar fosil yakıtlara erişemeyecek. Arkası puanlama sistemi. Karbon puanına göre. Şehirlerarası seyahat yasakları gelecek. Bu seyahatler şartlara bağlı olacak. Paris İklim Anlaşmasını anlayanlar bu baskıcı cezaları da ancak o zaman anlarlar. Otoyolda, otobanda, karayolunun her alanında her sokakta, her caddede Yapay zekâ sistemli Radar sistemleri ve yüz tanıma sistemleri daha da artacak. Fiyat artışlarının ve cezalarının asıl sebebi fosil yakıt azaltımı için verilen taahhüttür. Bu ceza ve uygulamalarla insanlar arabalarının kontağını dahi yakında çeviremeyecek. Elektrikli arabalara geçenler de hem o araç için harcadığı parasından, hem de mülkünden olacaklar. Bunlara bir daha petrol türevi araçlara geçiş izni olmayacak. Tekstil sektörü de çekişiyor. Evet bunun da yasakları geliyor. Senede 3 parça kıyafet izni! Ata bile hasret kalacak insanoğlu..
#radar #ceza #bayram #kurban
Alıntı:
Abdurrahman Dilipak
@aDilipak
·
5 Haz
Korkarım bu iş ak partinin başına büyük işler açacak. Bardağı taşıran son damla da olabilir. Esnaf , iş dünyası, asgari ücretli, emekli pimi çekilmiş bomba gibi
............................................