Yorumları okudum bu konuda bayağı bir yazan olmuş bende kendi fikrimi dilim dondugunce belirteyim istedim .
öncelikle ben kendi adima öldükten sonra
karbon atomu olacağımı düşünüyorum , ( herkesin inancina saygi duyarım rica ederim herkeste benimkine saygi duysun anlatmaya calistigim burada inanc degil o yuzden inanc konusunda lutfen yorum yapmayalim ben inanmayi degil bilmeyi tercih ediyorum konu bu kadar )
bu yuzden her sabah kalkınca ( 39 yaşındayım bekarim hic evlenmedim coluk cocuk yok belki bununda rahatligiyla ) kaç baharim kaldı kac yazim kaldi ilk once bunun hesabını yapıyorum (bencil veya hedonist degilim sadece kendi adıma bunun dogru oldugunu düşünüyorum ) ...
Burada herkes calismanin borca girip ev sahibi olmanin miras bırakmanin faziletini falan anlatmış ben sadece gülümsedim bana göre ölümün olduğu yerde hiç birseyin ciddiyeti ve onemi yok dahada önemlisi baska bir hayat daha yok olan biten eldeki bu ilk once bunu kabul edip ben diyebilmek lazim ...bu yuzden ne yasarsak ne kadar az insanlarla ugrasirsak o kar anlatmaya calistigim koca yaz bitti forumdaki arkadaslarin kaci bu yaz denize giremedi kaci boktan bir evin kredi ödemesi yuzunden tatilini gene erteledi ...
forumdaki yas ortalamasina bakinca yaşadığımız kadar daha yasamayacagimiz ortaya cikiyor sonuc olarak hayattaki her tercih sadece birseylerden vazgecme anlamına geliyor ve inanın bana başka bir HAYAT daha mumkun bence en dogru soruyu batakci arkadaşımız sormuş bu soru cok onemli ben pandemiden beri bu soruya cevap arıyorum forumdaki ailevi sebeplerdensorumluluk vs kaygisindan en uzak adamlardan biri gibi gozuksemde benim icin bile cevabini bulmak zor .... Ancak herkes icin uzerinde dusunmeye deger diye düşünüyorum
SM-G960F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.