bu garan ne zaman yukselse hisselerde kaybediyorum arkadas
Printable View
bu garan ne zaman yukselse hisselerde kaybediyorum arkadas
tospa
bendeki günlük sinyal durumu bu.
çıkma ihtimali ne buradan.?
düşüşe devam daha dostum.
https://resmim.net/f/uBeBk9.png
kirmizi kirilirsa ve mavi günlük 2 kurus yukseliyorsa
kac gun sonra sonuca ulaşır. birde alttaki mavi cizgiyi 8.ayin başından itibaren baslatip sert çıktığı günün dibinden paralel cektigimizi varsayarsak,9.ayin basindaki tepe . çizginin altinda mi kaliyor üstünde mi
Uber tiyatrosu seçim orta oyuncusu rejo, çok hafife alıyon tabi taxi'leri, nası olSA bulmu$un yine yanına LAZım birini kendin de yıllanmı$ gizli plaka ve esas rant patronu olaraktan oohhh kimseler değmesinler Saraylar keyfine hesabı..
Kaç tur yordun tükettin bu emekçileri de ikbalin uğruna ama devran dönmekte elbet, al gülüm ver gülüm papaz sende kalırSA yine görecez hallerini inşallah, taksiye bile binemen gari.
Uyanık $ey seni, seni gidi seni Kasım'danA$$apa$alı..
De mi lem Cahocuğu ?)..
iyi döndü yannız, haftaya da sürecek gibi gördüğümden 118075 te stopladım
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
117525 te açmıştım shortu, 118075 te stopladım
115 lerdeki GAP'e inip orayı doldurup sonra sağlıklı yükseliriz diye bekliyordum ama spotu Thy ile götüremeyen büyük eller hemen devreye Garan ve Tcell i soktu. büyükler long için iyi finanse olmuş, kasmanın anlamı yok diye düşünüp kapadım shortu
Tabi tabi ) kârına zararına bak sen )..
Ar$ivde bura, dün taze koyduk bi stop o na, hem thyao dedik o na kıvırtma dandik.
YokSA sen yalancılığı iftiradan beter sananlardan mısın??, mandaval style ? )).. Yuh ki ne yuh çucuk, yazıık.
Diyom batık bunnar, nerdee o eski bozuk para misali harcadığımız kıdemli aKtroller, hakkat fetto$ style içerde mezarda orda burda firarda sürgün felan olmasınlar ?.. ))
Kaldık bu çömezlere ).
Dolarda yükseliş kaçınılmaz [emoji23][emoji23][emoji23]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...43b9edd3ab.jpg
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk defa bir milli maç yayınlanamıyor...
TRT para bulup anlaşamadı mac yayınını satın alamadı
mb viobdan kazandıgından az verseydi moral etkisi olurdu
,
Mac trt 1 de suan son dk aldi trt
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durum sandigimizdan da kotu milli mac son dakikaya kalıyor yayinlanmasi
25 sayfa daha eve varınca ve anca okuycaz madem..
Erzurum style rakamımız da maşallah..
Adios amigos y amigas..
spiker milli maç yayınını gecikmeli de olsa buyuk olay olarak goruyor bu ekonomik sıkıntıda TL ile pazarlık yapılan muthiş bir surecden sonra basarmışlar ulusal başarı olarak gosterdi nerdeyse
durum facia gercekten
devlet kanalı milli maç yayınını buyuk basarı olarak gosteriyor anormal
saka gibi bloomberg tv 640 oldu diye dolar bir sevin bir sevin ne hale geldik yazik zirveden 50 kurus dustu zamlar ayni
UEFA dan TL üzerinden maç yayın hakkı aldığı için TRT yi tebrik ediyorum. Her şey sözde kalmasın.
Futbol kulüplerimiz de artık transferlerini öncelik yerli futbolculardan başlamak üzere TL üzerinden yapmaya başlamalı.
Amerikan fast foodlar kahveciler full tıklım tıklım ooo böyle protesto trumpun canına minnet
iş kurmu acaba
Ek 20113
ihtiyar romen mazeretten başka bişey üretmediğini bu akşam da ispatladı hala luceskudan medet umuyoruz ya suç bizde