PROF. DR. KEMAL ÜÇÜNCÜ
@ProfKUcuncu
·
1 sa
Sinan Ogan’la 2. turda konuşma zeminini kaybediyorsunuz. Koca koca adamlar yalayıp yutup geleceksiniz, yapmayın seçim 2. turda. Arkadaşlar destek ne kadar yüksek olursa HDP ve HÜDAPAR o denli etkisizleşir.
Printable View
PROF. DR. KEMAL ÜÇÜNCÜ
@ProfKUcuncu
·
1 sa
Sinan Ogan’la 2. turda konuşma zeminini kaybediyorsunuz. Koca koca adamlar yalayıp yutup geleceksiniz, yapmayın seçim 2. turda. Arkadaşlar destek ne kadar yüksek olursa HDP ve HÜDAPAR o denli etkisizleşir.
#SONDAKİKA
Erdoğan: “Ne gerekiyorsa yapacağız ve bu işin ilk turda bitmesini sağlayacağız.”
#SONDAKİKA
“Ne diyor bay bay Kemal, Rusya'ya yaptırım uygularız diyor. Bu nasıl anlayıştır? 5 buçuk milyona yakın turist Rusya'dan geliyor.
Biden'dan aldığın talimatla mı yapacaksın? Yarın sandıklar Biden'a da cevap verecek!”
Furkan Bölükbaşı
@furkancerkes
·
20d
·
İsterseniz bütün adaylar çekilsin Kemal Kılıçdaroğlu seçime tek girsin. Belki o zaman kazanırsınız.
Demokrasi özgürlük diye kafa ütüleyenler daha iktidara gelmeden diktatörlük uygulamalarına başladı.
Önce Muharrem İnce saldırdılar şimdi Sinan Oğan’a saldırıyorlar .
Bu demokrasi neymiş böyle.
Uğur Aktemur
@uguraktemur_
İnce’den sonra Oğan’a da baskı yapacaklar demiştim. Nasıl bir hesapları varsa dışarıdan hiç kimseyi istemiyorlar.
Hani masa herkese açıktı?
https://www.veryansintv.com/kilicdar...-kanitlar-var/
Alıntı:
‘KANIT OLMASA TWEET ATMAZDIM’
Kılıçdaroğlu, Reuters’a yaptığı açıklamada, “Pazar günkü seçimlerden önce internet ortamında paylaşılan ‘deep fake’ içeriklerde Rusya’nın sorumluluğu olduğuna dair somut kanıtlarım var” dedi. Kılıçdaroğlu, “Eğer somut kanıtlarımız olmasaydı, tweet atmazdım” dedi.
Ümit Özdağ
@umitozdag
Zafer Partisi ve ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sinan Oğan’ın tercihi birinci turda Sinan Oğan’ın kazanmasıdır. Eğer Sinan Oğan kazanamaz ve ikinci turda Millet ve Cumhur ittifakları kalır ise bize gelecek tekliflere Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi tabanın duruşu çerçevesinde şöyle cevap vereceğiz. 1) HDP/ HÜDA-PAR’a ne taviz verdiniz? Bunları geri alacaksınız. 2) Anayasa’nın ilk 4 maddesi ve Türklük tanımının yapıldığı 66. Madde değişmeyecek. 3) Devlet tarikat ve cemaatlerden geri alınacak. 4) FETÖ ile mücadele edilecek. 5) PKK ile mücadele edilecek, 6) 13 milyon sığınmacı ve kaçak vatanlarına geri dönecekler. 7) Parlamenter sisteme geçiş süreci başlayacak. Bu ilkeler çerçevesinde mutabakat sağlanmaz ise başka hiç bir hususu konuşmaya gerek yok. Ne Zafer Partisi ne ATA ittifakı birleşenleri ne Sinan Oğan Atatürk Cumhuriyeti konusunda pazarlık yapmaz. Atatürk Cumhuriyetini mücadele için vücudunu siper eder. Şartlarımızın kabul edildiği noktada sorumluluk üstlenmeyi konuşuruz.,Pazarlık görmek isteyenler. 6’lı masanın iç makam pazarlıklarına, HDP’lilerin pazarlık açıklamalarına, Cumhur İttifakı ile HÜDA-PAR pazarlığına baksınlar. Yaşasın Cumhuriyet.
@zaferpartisi
@DrSinanOgan
Dr. Sinan Oğan
@DrSinanOgan
Kıymetli hocam
@umitozdag
aynen sizin yazdığınız gibi bir ilkeler çerçevesinde bakıyoruz meseleye.
Seçimin son günü bizim açıklamalarımızı kesip biçip bazı odakların manipüle ettiğini görüyorum.
Biz pazarlığı Amerika’yla, Rusya ile PKK veya Pyd ile veya fetö ile veya ne olduğu belirsiz kişi veya kurumlarla yapmadık, yapmayız. Bizim hedefimiz ikinci tura kalmaktır. Şayet kalamazsak ve bizim kritik bir rol üstlendiğimiz bir sonuç orataya çıkarsa biz ilkeler pazarlığı yaparız. Bulunacağımız yerde Yediemin oluruz, bu ülkenin sigortası oluruz.
Biz kumpaslara, algı oyunlarına papuç bırakmayız. Biz kazanacağız, Türkiye kazanacak inşallah.
Tohum saç, bitmezse toprak utansın!
Hedefe varmayan mızrak utansın!
Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!
https://www.5gvirusnews.com/m/yazarl...siz-h1141.htmlAlıntı:
Sahi, İHA, SİHA derken, insansız otomobiller gelince şoförleri ne yapacaksınız. Madem beyne kayıt yapılıyor, ya da Neuralinkle arama motorlarına bağlanabiliyorsunuz madem, okula, öğretmene, gazeteye, dergiye, kitaba ne gerek var. Humanoid asker ve polisler devreye gidecekse, bu kadar asker, polis, bekçi, korucuya ne ihtiyaç var. Bütün insanlar aynı sisteme bağlı olacaksa, gümrüklere ne gerek var, niye ordu olsun. Bilgisayarlar insanların beynini okuyacaksa, istihbarata ne gerek var.
İşin aslı hakime, savcıya ne gerek var. Bio rezonansla , gen manipülasyonu ile sağlık sorunları çözümlenebiliyorsa, eczacıya, doktora, hemşireye ne gerek var.
“Büyük üstat”(!?) Bill Gates 2025 tarihinden sonra öğretmenlik mesleğine son verileceğini duyurdu, bunun yanı sıra bir çok mesleğin yerine yapay zeka ve uzaktan eğitim müjdesini verdi (!?).Gazetecilere de gerek yok tabi. Tabi televizyonculara, yazarlara da gerek yok. Anlayın artık bu sistemin insana ihtiyacı yok.
.Alıntı:
.
@uzayliyizbiz
İnce'ye çekilen FETÖ operasyonuna katılan CHP'nin sosyal medya ekibi paketlenmiş.
@uzayliyizbiz
·
15d
İnce'ye bunu yapanlar yüzsüzce burada üste çıkıyorlardı. Şahsen inanılmaz zoruma gidiyordu. Ülkemize bu kadar ihanet eden Fetullahçılarla birlikte sahte kaset operasyonu yapıyorlar, sonra "hesap akapenin arkadaşlar alın kanıtı" deyip üste çıkıyorlar. Allahları yok bunların.
O kadar düşünebilseler....Alıntı:
Sinan Oğan:
"Twitter’daki sevgili muhalif seçmen,
Seçimlere bir gün kala konuşmalarımı bağlamından koparıp bize haksız itham ve saldırılarda bulunduğunuza göre seçimlerin ikinci turunda bizim seçmen tabanımızın desteğine ihtiyaç duymayacaksınız sanırım. Şu ana kadar Cehennemin kapılarını kapatacağız” sözü sizin için bir anlam ifade etmiyor sanırım.
Eğer biz ikinci tura kalamazsak bizim seçmen tabanını şimdiden küstürerek ikinci turda çok kıymetli olacak Sinan Oğan seçmen tabanını ikna etmeniz gerekmeyecek mi?"
https://twitter.com/06melihgokcek/st...28875464957953
Ben izlemedim. Isteyen izlesin, bazen ipucu verir.Alıntı:
İbrahim Melih Gökçek
@06melihgokcek
SEVGİLİ TWEET ALEMİ
SİZE ANKETLERDEN BİLGİ VERMEK İSTİYORUM…
BENİ DİNLER MİSİNİZ?
https://i.hizliresim.com/i3kpsea.jpeg
Alıntı:
Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesinden sonra gerçekleştirdiğimiz anket sonuçlarına göre 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim tahminimizi paylaşıyoruz. Sonuçların ülkemiz ve tüm yurttaşlarımız için hayırlı olmasını dileriz. @turkiye_raporu
Bu haber dogru olmayabilir.Alıntı:
Türkiye ve Suriye görüşmeleri devam ederken Beşar Esad, açıklamalarıyla Ortadoğu basınında gündem oldu. ''Bize elini uzatana da hoş geldin deriz'' diyen Esad, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme şartını yineledi.
tgrthaber.com.tr/dunya/secimler
Çunku dunku dışisleri bakanlari toplantisinda, Suriye'deki tüm askerlerin cekilmesi sart kosulmustu.
Bitmezse, ikinci tura kalirsa ne olacak?Alıntı:
Av. Cagdas Celik.
İşte muhteşem vizyonlu Sinan Oğan! Seçim ikinci tura kalacakmış, kendisi pazarlık yapacakmış, kim bakanlık verirse orayı, destekleyecekmiş!
BU İŞ İLK TURDA BİTECEK. Senin menfaatin yüzünden bütün ülke yanmayacak!
Dr. Omer Turan
Kayda geçsin
AK partiden MHPye çok büyük oy geçişi var. MHP kaybettiği ülkücü oyu AK partiden gelen oyla telafi ediyor. MHP %5 alır diyenler seçim akşamı 2018 de olduğu gibi hayal kırıklığına uğrayabilir. Bu temennim değildir objektif gözlemimdir.
Dr. Ömer Turan
@omerturantv72
·
47d
Kayda geçsin, objektif gözlemimdir;
İki ay önce %5 olan MHP herkesi şaşırtacak bir oy alacak. Ben MHP’ye %9-10 veriyorum, linç yiyorum. MHP beni bile şaşırtacak oy alabilir. AK parti tabanı YRP ama en çok MHPye akıyor. İki Reisciden biri CB’de Reis mecliste MHP diyor.
https://i.hizliresim.com/lf55ndv.jpeg
Alıntı:
H. Bartu Soral
@BartuSoral
·
3s
ABD Başkanı; İngiliz, Fransız, Alman dergileri Atatürk’ü övmüyordu.
Atatürk kendine Dersimli Kemal demiyordu.
1930’lardaki CHP Cumhuriyeti kuruyordu. Programı 6 oktu.
İngiltere’de 300 milyar$ aramıyor, onlardan danışman da almıyordu.
Anti-emperyalistti. Tam bağımsızlıkçıydı.
Dr. Ömer Turan
@omerturantv72
·
2s
Ogan seçmeni arasında hiç CHPli yok. Oğan seçmeni çok büyük ölçüde Cumhur ittifakı seçmenlerinden oluşuyor. MHPlilerin en az üçte biri Oğana oy verecek. Oğan Erdoğan seçmeninden oy alıyor. Adam kalkıp da oyum CHP adayı KKya mı diyecek? Oturur konuşuruz demiş. Ya ne diyecekti?Ayıp
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında sahte dekont paylaşımı yapan Yeniçağ Gazetesi çalışanı Tülin Köksal gözaltına alındı!
"Kılıçdaroğlu'na verilecek her oy Mehmetçiklerimize sıkılmış bir kurşundur!"
— Devlet Bahçeli
CHP Milletvekili Yıldıray Sapan:
"Devşirme adamlar gelmeye başladı Cumhuriyet Halk Partisi'ne. FETÖ'den adamlar gelmeye başladı. Bu CHP'ye oy verirseniz, FETÖ'ye oy verirsiniz."
HAKİKAT
@hakikatbilgisi
·
6d
Sistem Türkiye'de iktidarı değiştirmek isteseydi, Ekrem İmamoğlu'nu aday gösterip 3 İhlas, bir Fatiha okutması yeterli olurdu.
Alıntı:
Siyahinci208 🇹🇷
@siyahinci208
🔴Who gitti
🔴Vartolu hesabını kilitledi
🔴Kemal Özkiraz gözaltına alındı.
🔴Ankara Kuşunun kuşu ötmüyor.
🔴Oğuzhan !t! programını iptal etti.
⁉️Çetede panik ve kaos hakim.
Fareler gemiyi terk etmeye başladı. Yunanistan sınırında deniz suyu sıcaklığı 25 derece oltaları hazırlayın Kefaller Yunanistan sınırı üzerinden göç edebilirler.
Alıntı:
Hamza&Asaf
@ayhan692016
·
2s
Antalya'daki fareyi unutmayın
Siyahinci208 🇹🇷
@siyahinci208
·
2s
Otomatik faresimi 🤣🤣 inşallah kamerayı mikrofonu satmamıştır sokakta kalacak
The New York Times:
"Batı başkentlerinde, NATO karargahlarında, Kremlin'de dikkatle izlenen seçimlerde Avrupalı liderler, sessizce Erdoğan'ın yenilgisini desteklerken ve daha kolay bir Türkiye arzu ederken Türk liderin iktidarını kaybetmesi; Batı'da rahatlama yaratacak!"
https://www.nytimes.com/2023/05/13/w...ey-russia.html
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...gluna-7683257/
Alıntı:
Sosyal medyada videolu bir açıklama paylaşan Şengör, “Cumhurbaşkanlığı seçimi için Sinan Oğan Bey'i desteklediğim konusunda, Ötüken Belediyesi adı altında, benim bilmediğim bir kaynak tarafından bir yayın yapılmış. Bunun gerçekle hiçbir alakası yoktur. Yapılan düpedüz ahlaksızlıktır. Benim oyum Kemal Kılıçdaroğlu'nadır. Başından beri de böyleydi. Bugün de bunu halkımıza ilan etmek isterim” dedi.
ABD Başkanı Joe Biden, önümüzdeki hafta Lahey'de yapılacak uluslararası silah kontrolü konferansı öncesinde yaptığı duyuruda, ABD'nin
soğuk savaş döneminden kalan son kimyasal silahlarını da 2023 sonbaharına kadar imha edeceğini söyledi.
Ünlü modacı Zeynep Tunuslu:
"Ben 60 yaşına kadar hep CHP'ye oy verdim ama hep umudum kırıldı."
"Bu sene kazananin yanındayım, Erdoğan'a oy vereceğim."
Celal Hoca veriyor.Alıntı:
YAVUZ GRUBU🇹🇷
@hakankaynak20
·
38d
@solcugazete
adlı kişiye yanıt olarak
Dünyada hiç kimse aptal dediği bir adama oy filan vermez....
Alıntı:
Tarihi Merak Ediyoruz
@tarihiimerak
Vladimir Putin, 50 yıl önce İzmir'de gizli rus ajanı olarak çalışıp, polisler tarafından sorgulanmıştır.
Halbuki ben inanmistim.Alıntı:
İlber Vasfi Sel
@vasfisel
Yine başladık 😅 yalan inanmayın şöyle şeylere. Facebook dayılarının duvarına döndürmeyin burayı 😅😅😅
Celal hoca kumanya da verecekmiş.. https://twitter.com/fatihaltayli/sta...66422312427521
Aman dikkaaattt...:kahkah:
https://sputniknews.com.tr/20181010/...035596762.html
https://i.hizliresim.com/s2z9aue.jpeg
Teyit etmek lazim. Bu adamin asparagas haberleri vardi.Alıntı:
Turhan Bozkurt.
Kıbrıs bankalarında neler oluyor? #DolarTL #14Mayıs2023
HAKİKAT
@hakikatbilgisi
·
19d
Makyavelli ne dedi?
Başta kalabilmek için dindar gözükmelisin ama dindar olmamalısın.
Muhalefet seçimi kazanmak isteseydi hacca deveyle gidip, atla gelirdi.
Ama anıtkabire gitti, yani seçimi kaybetmek istiyorlar.
Ben demiştim demem gaybı Allah bilir.
Bu bir tahlil.
Seçim yasakları başladı.
2016/Celal Şengör: "Kılıçdaroğlu ile bir yemek yedim ve hüzünle dedim ki Atatürk'ün partisinin başı buysa vah yazık bize."
2023/Celal Şengör: "Oyum Kemal Kılıçdaroğlu'nadır."
Cemil Meriç: "Gerçek münevverin, aydınlatması için önce kendisinin aydınlığa kavuşması lazımdır."