Diyelim ki mahkeme spk yı haklı buldu çağrı yapacaksın dedi şirkette yapmadı gidişat nereye olur???
Printable View
Diyelim ki mahkeme spk yı haklı buldu çağrı yapacaksın dedi şirkette yapmadı gidişat nereye olur???
Peki Danıştay niye bozdu kararı, spk yeni deliller le temyiz ettiğini nerden biliyor sunuz.
ifa davalarının önü açılır ky için ve de bloke kalkmaz. genel kurulda ky ya da başka bir oluşum yönetimi ele geçirebilir ,başka da yaptırımlar gelir.adam zaten yargıdan korkmasa bu kadar itiraz etmez demek ki bir yaptırım var
arkadaşlar şahsi kanaatim tabi yatırım tavsiyesi değildir,o bloke kalkmamalı yoksa 10 milyon lot satar 10 kuruşları görür hisse ,zaten 500 milyon lot serbest olcak onu da havadan kaptı,ihtimal yatırım tavsiyesi değildir
Bir davada temyize gidilecekse, daha öncekş karar için sunulan gerekçeleri çürütüleceğinl düşünülen yeni kanıt ve savlar mahkemeye sunulur. Ancak bu durumda temyiz kabul görür davanın görüşülmesi sürece sokulabilir. Öyle ben bu kararı beğenmiyorum temyiz edin diye bir şey yok :))
Hocam cok dusuk bir ihtimal olmasina ragmen. Burasi Turkiye deyip her zaman bir ihtimal olabilir.
Danistay temyiz talebini kabul etmek zorunda. Ilk verecegi karar yurutmeyi durdurma karari olacaktir. Bu onemli bir gosterge olacak...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benDE HERŞEY kayıtlı
iftiralarınıza ancak düşünmeyenler bilmeyenler inanır..
buna rağmen susuyorum... çünkü insanlar hakettiklerine layık olsun... ve sadece ....gülüyorum...