Ortam müsait.Bence artık topukla...
Ortam müsait.Bence artık topukla...
Hazır ortamda musaitken topuklayalim.Kalanlara bol kazançlar....😎😎😎
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede ne zamanında yapıldı yada açıklandı ki. İstikrarlı bir hisse olmuş olsaydı şimdiye tahsisli olmuş, hisse 1,20-30 lari test etmişti. Belirsizliği bilerek yaparak sabırları zorluyorlar. Bu fırsattan istifade yukarı aşağı hareketlerle kazanıyorlar. Önümüzdeki hafta süreç için kritik zamanlar. Ya d*****n kuyruğu kopacak ,yada yeni mağdurlar aramıza katılacak. Temennimiz şirketin tahsisli için yerli yabancı yatırımcı bulmuş olması yönünde. Eğer itibar kazanmak ve yatırımları geliştirmek istiyorlarsa , kasaya para girmesi için boş durmamalilar.
Yalan mı soyluyorum Yiğit kardeş, eğer tahsisli olumlu olursa patlamayacak mı? Olursa patlayacak, olmazsa içimizde patlayacak. Zaten şunun surasinda kaç gün kaldı, ak kara belli olacak. Sirket tahsisliyi açıkladığından bu yana illaki bulasanlar olacak. Siz daha iyi biliyorsunuz şirketin yapısını... Zaten şirket sahipleri aklı başında olsa şirket hisseleri bu halde olur muydu. Tabi zaman azaldıkça insan tedirgin oluyor, en azından zarar olacaksa daha az olsun, ondan kaçıyorum diyorum...İnşallah tahsis geeceklesir ve herkes kazanır tek isteğimiz bu...ytd
Mevzuati bilenlere soruyorum.tahsisliyi yapamaz ise 22 subata kadar kurul ucretini yatirmazsa spk nin bu konuda firmaya bir yaptirimi bir cezai muidesi varmi.y.t.d.
Bunun bir cezai mueyyidesi olacağını düşünmüyorum. Olsa da bunun ky ye karı ne olur ki? Kimin kolunu kesmişler, adamlar trilyon götürüyor, SPK 20.000 TL ceza yazıyor...ytd
500 inek ortalama 6000 tl fiyattan 3 mio yapar. 44 mio nün yanında devede kulak..bu kadar bekledik bakacaz artık, akla kara haftaya belli olur. Son gün olan Cuma ya da kalmaz bence haber gelmesi.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.