Ben lastiğin patlağını severim, sağlam lastik çok pahalı oluyor. Patlak lastik alıp bir yama yapıp bagaja atıyorum. Al sana mis gibi %40 ucuza mal edilen sağlam lastik:ss:
Printable View
Ben lastiğin patlağını severim, sağlam lastik çok pahalı oluyor. Patlak lastik alıp bir yama yapıp bagaja atıyorum. Al sana mis gibi %40 ucuza mal edilen sağlam lastik:ss:
Lastik zamanla çürüyen bi mal olmasa.. belki ama..
"zaman" bu gibi "mallar" için zarar yazıyor..
"Patlak lastik" matah olsa.. "Kendisi" deposunda bekletir 10 sene sonra satar..
Ya çok acemi yada geliri, "patlak lastik" için harcadığı paranın idaresinde..
"Yılda bir" de "sus" payı. İşçisine verdiğinden bile eksik.
İplik göz bu işe ortak olamaz, sonunda harakiri var.
Bütün bunları hesaba katınca..netice..
"PATLAK LASTİK"
Zamanında BRSAN ve AYGAZ a iyi geçmişiz.. Yoksa , biz de ortak olacaktık Hariri' nin uçkur parasına.
https://i.hizliresim.com/bad0x46.gif
Sn Hojam,
Marsa gitmek isteseydik elbette bizde bahsini ettiğiniz ''Elon Musk'' vari alet edavatları tercihlerdik, lakin biz zaten uzun zamanlar önce Nasa'yı tercih ederek dünya atmosferinin üstüne çıkarak uzayda varlığımızı sürdürüyoruz.
Amacımız Mars değil uzayda ki varlığımızı yörünge satın alarak sabitlemek, bunun içinde ''Patlak Lastik'' bizim amacımız için ideal. Herkesin hayalleri birbirinden farklı.
Bu arada uçkur sporcularına sponsor olmayıda severiz, nihayetinde spordur ve insanı sağlıklı kılar!
Özetle ''Patlak Lastik'' yama edip soğukhava depolarımızda 100 yıllar boyunca nesilden nesile saklamakta bizim ata sporumuzdur.
Vesselam,
Patlak Lastik Show yapmış, aslolan bilançodur, gerisi İzmirli hojaların boş lakırdısı. Şirketi ve yönetimi tebrik ederim.
dolar bazında:
..............3.............2..........1 çeyrek.
CİRO...=204.656 216.221 247.317
brüt kar=70.076 70.877 76.016
"Yapılan Bagislar
2023 yılı içinde yapılan toplam bağış tutarı 2.298.938,04 TL dir."
Bilançoyu yorumlayacak bir arkadaş var mı