Siz satın biz alalım gönül huzuruyla
Printable View
Siz satın biz alalım gönül huzuruyla
Hocam ilgin ve destegin için sagol.bende ayar oldum ama çatışmaya girmek istemedim.zaten formda fazla kişi yok yazan.Biri düşünce belirtince hemen olayı hisse al yada sata baglıyorlar.Benim yorumlarım bu devirle ilgili hisse alalım yada satalım yada fiyat düşecek yada yukselecek ile ilgili degil.Borsada fiyatlar ne kıstas ne temel ne mantıkla yürüyor bazen..
Bide sani hisse yok piyasada siz satında biz alalım demiş.Hisse tepe nokta 6,33 yani 11,40 tan beri yuzde 30 yakın düştü .Hisse almak isteyen 500 bin lottda yazsa alabiliyor.
Aman hocam benden etkilenip hisse sat yada alma sakın.kötü bir şeye sebeb olmak istemem.Biliyorsun hisse fiyatlamaları sebebsiz mesnetsiz nedensiz alakasız olabiliyor çogu zaman.Bu yorumlar satınalmayı kendimce eleştirmem . hisse fiyatıyla yukarı aşagı gidişiyle alakası yok.
zaten bu satınalma ile hisse düşecek v.s yakından uzaktan fikrim düşüncem yok.hisse gidecekse gider zaten.zaten şu anda mainülasyon yapıyorlar info ve marbaştaki kişiler.Onlar fiyatı karşılıklı işlemelerle düşürüyorlar.
Dostum borsada bir sürü holding şirketi var.pd dd degerleri 1 altında :)) ayrcıa bir sürü enerji firmaları var.kol gibi zaradalar.karda olanlarda vardır.istediğinden istediğin kadar alabilirsin.ne kadar paran var bilmiyorum ama 1 er milyon lot bile alsan fiyatı oynatmadan bir iki günde çogu hissede alım yapabilirisn.:)))karaborsamı sanıyon malmı yok sanıyon tahtalarda :))))
ayrıca bu firma zaten 1998 halka açılalıdan beri 20 yıldır enerji var içinde.halka açılış haberlerini oku.zaten enerji dagıtım parası için halka açtılar.bilinmeyen bir şey degil.
Bu 117 milyon parasini bankaya faize yatirsa yilda 20 milyon 21 milyon faiz getirisi var zaten.paraya ortak oldugumuza gore sorgulama hakkimizda var.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herifler sag cepten sol cebe 117 milyon koydular. muhtemelen vergi ivir zivirdan yirtip kendi ceplerine sokarlar bir sekilde o parayi. kasayi bosalttilar, dovizden yazdigi kar hic olacak. sirket duzgun ama patron duzgun degil. ytd.