Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster İtneyi satsammi ya biktirdi valla kademeli sat istersen üstadım tabi sen bilirsin
Alıntı: Originally Posted by harunlu kademeli sat istersen üstadım tabi sen bilirsin Ceza bitsinde duruma bakicam tsklr
Alıntı: Originally Posted by Webster Fuatim senin vakkoda tih yok Mak’a ne diyorsun üstad?
Alıntı: Originally Posted by Webster Valla ustadim gecen yunus gosterisi dedik Gexmisi karanlik bundan cacik olmaz demistiniz durum ortada Dagi icin iyi diyorsaniz tersi olabilir [emoji3] Üstad geçmişi karanlik demedim. Turizm sektorunde pahali buluyorum.Ben bulaşmam dedim. Yanildik ..olsun. Başka hisse mi yok. Arastirmaya devam. Dagi hakkinda da ters indikatormü diyorsun.[emoji23]
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu Mak’a ne diyorsun üstad? Kitlemedigi surece salar
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Üstad geçmişi karanlik demedim. Turizm sektorunde pahali buluyorum.Ben bulaşmam dedim. Yanildik ..olsun. Başka hisse mi yok. Arastirmaya devam. Dagi hakkinda da ters indikatormü diyorsun.[emoji23] E yani siz konustunuz gider dediniz arti 7 den dondu ustadim 😀
Fuatim bak gec olabilir Sor lutfen su tgsas i
Alıntı: Originally Posted by Webster Fuatim bak gec olabilir Sor lutfen su tgsas i Üstad bu hissenin basliginda herkes kufur ediyor vazelin ikram edenler bile var nasıl bir hisse bu