Endeks 2800 dayanmış hala aynı saçmalığa devam ediyor bunlar bu işi uzattıkça daha çok bileniyorum oynayın bakalım ne kadar mal alacaksınız
Printable View
Endeks 2800 dayanmış hala aynı saçmalığa devam ediyor bunlar bu işi uzattıkça daha çok bileniyorum oynayın bakalım ne kadar mal alacaksınız
Bu mallar aşağı verdikçe ufak ufak kumbaraya atmaya devam.(100-100-100-100............) [emoji16][emoji16][emoji16] BANA GÖRE beklenen gün çok uzak değil. Tabi şirket dürüst ise!!!AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Fazla değil 2021 Mayıs'ta ALCAR ve Bryat 370 idi At hırsızları bire bir hareket ediyor du şimdi Bryat 419 ALCAR 322 adamlar hakkaten saçmalıyor zannediyor lar baskılarsak bıkan olur lotunu alırız bu kafayla batarsınız tâbi Şirket hâlâ bu duruma kör ve sağır şirketi de çöp yaparsınız hisseyi de temettü boşver geri alım yapın adam gibi yeter
Tam gaz ********liğe devam sal sal bize mal lazım
Yatırımcı ilişkileri yatırımcının telefonuna bakmaz maillere cevap vermez köpeği oldukları tahtadaki ekip ne derse onu yaparlar her gün bezdiremezler köpek gibi bir gün sürecekler kapatır ekranı bu allahsızlara tek lot vermem hatta uygun gördüğüm noktalardan alırım
30 lot daha