1 Ocak 2021 - 15 Nisan 2021 tarihleri arası vaka sayılarında en hızlı artış gösteren ülkeler
https://i.resimyukle.xyz/ycTfWB.jpeg
Sayılar her bir milyonda .... vaka sayısı
Durmak yok, aşı yok, dünya birinciliğine doğru koşar adım !!!
Printable View
1 Ocak 2021 - 15 Nisan 2021 tarihleri arası vaka sayılarında en hızlı artış gösteren ülkeler
https://i.resimyukle.xyz/ycTfWB.jpeg
Sayılar her bir milyonda .... vaka sayısı
Durmak yok, aşı yok, dünya birinciliğine doğru koşar adım !!!
Aşı sayısı günlük 50 bine düşmüş durumda. Eldeki mevcut aşıların devamının gelip gelmeyeceğine emin olamadıkları için yaş grubunu aşağıya çekemiyorlar benim gözlemim. Yoksa 1.doz aşı olanlara 2.dozu kalmama ihtimali var.40 yaş ve üzeri herkesi aşılarlarsa salgının hız düşer. Yoksa bu şekilde aşılama hızıyla birçok yaş grubuna sıra gelmeden yaşlıların yeniden aşılanma zamanı gelmiş olacak.
Yerli aşılarda ise Erciyes üniversitesinin ve Tübitak'ın aşı çalışmaları var. Erciyes faz2 ye geçiyor, Tübitak daha Faz1 de.
En iyi çözüm onaylı bir aşıyı lisans ile Türkiye'de üretmek şuan.
Günaydın TÜRK MİLLETİ İyi Haftalar:byr::byr::byr:
Bu iktidar çoktan güven kaybetti.
V erilerin tamamı gerçeklerle alakalı değil.Masa başı
Takdığım diğer konu
Bilançolar ve spk
abd de dünya şirketleri bilanço açıklıyor biz daha bekliyoruz.
Tüm bilançolar elektronik ve 1 saniye uzaktayken bizde 45 gün ve üzeri bilanço açıklama zamanı var.
En erken son zamanlarda işbank ve iştirakleri açıklıyor bilançoyu.
Hiçbir yerde şeffaf olamadığımızdan buralarda da değiliz.
Ahlaklı ve adil insanlar arıyorum.ALOOOOO:(
KARADENİZ'DE GÜÇ DENGESİ: MONTRÖ SÖZLEŞMESİ YÜRÜRLÜKTE OLACAK MI?
Montrö sözleşmesi hakkında detaylı bir analiz.
Okumak isteyene linki aşağıda
https://southfront.org/balance-of-po...ntion-prevail/
Sağlık bakanı : Bugün itibariyle 20 milyondan fazla doz aşı yaptık. Büyüklerimizi ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımızı öncelikle korumaya almaya çalıştık. Aşı programımız tüm güçlüklere rağmen kararlılıkla sürecek.
Sağlık bakanlığı bilmesi lazım. 2. dozu olup aşı korumasına ulaşan sayısı 8 milyon bile olmadı henüz. Kaldı ki ağırlıkla uygulan sinovac aşısının ilk doz sonrası koruyuculuğu çok düşük.
Toplam Yapılan Aşı Sayısı
20.063.693
1.Doz Uygulanan Kişi Sayısı
12.251.688
2.Doz Uygulanan Kişi Sayısı
7.812.005
Hazine ve Maliye Bakanı Elvan:
-Bütçede yer almayan ancak COVİD-19 nedeniyle harcama yapma zorunluluğu olan alanlar ortaya çıktı, şu an 2021 yılı için 46,5 milyar TL ekstra bir harcama yapılmasını bekliyoruz
-Kamu maliyesi alanında oldukça disiplinli bir şekilde hareket ediyoruz
Elvan:
-Bütçe açığı hedefiyle mali disiplin alanındaki kararlılığımızı net bir şekilde ortaya koymak istedik
-Bütçemizde kalıcı gelir artışını sağlayıcı bazı tedbirler aldık
Elvan:
-Enflasyonla mücadeleye kararlı bir şekilde devam edeceğiz
-Güven ortamını tesis etmek bizim en temel ilkelerimizden biri, kısa vadeli kazanımlar uğruna asla orta ve uzun vadeli kazanımlarımızdan vazgeçmeyeceğiz, asla popülist yaklaşım içinde olmayacağız