-
Diyelim ki nakdi yok, şirket batık. Bunu biliyorsan almazsın hisseyi. Sayfa sayfa onun babası bakkaldı, amcası kapıcıydı, paraları yoktu, çöpten ekmek toplarlar, çorbaya banarlardı diye niye yazıyorsun? Zorla aldırdılar da sinirinden mi yazıyor? Amaç nedir, onu anlamıyorum.
-
Zaten umurumda değil. Cante hepimizin bildiği gibi Venezuela'da petrol işinden sonra ayda altın madenciliğine başlayacak. Gelecek 250 yılda 1 Trilyon Dolarlık kar potansiyeli var diyorlar. Ben onu düşünerek geleceğe yatırım yapıyorum burada... :bravo:
-
2023 ün en çok kaybettiren hissesi olarak kapatıcak.
55 tl den 16.50 tl ye düşerek soygunculukta zirve yaptı.
:party:Yeni yıla köpek öldürenle giriyoruz,teşekkürler cante:drunk:
-
https://i.hizliresim.com/hwhwz4q.png
56 nerede imiş,,gayet normal,,,soyguncu demeyelim.
1.70 den de 71 yaptı,, o zaman ne demek lazım,,,,bonkör:)
Hisseler inişli çıkışlı grafik gösterir,,,alırken inmiş tarafında olmak lazım.
-
Hisse,1.70 halka arzdan 71 e kadar yatırımcısına inanılmaz para kazandırdı,,,bu konuda patronu tebrik etmek lazım.
%4076
Ha kimisi %1000 kazanmıştır,kimisi %2000,,,ama kazandırdı.
-
Arkadaşlar hisse alırken grafiğe kuşbakışı bakmadan etmeyelim,,,dibin neresindeyiz,zirvenin neresindeyiz,,hissede potansiyel nedir?
Bunlara dikkat edersek kazanma şansımız daha yüksek olur.
-
Biz kulenin sol dibine yetişemedik sağ dibinden aldık,
ağalar doğru dersiniz haksızlık etmişiz.
2024 noelinde kısmet olursa şampanya patlatacağız.
-
Temmuz ayında gördüğü dibi bir daha görmez demiştim kağıt 20 lerde iken...Çok başarılı bir grafik analisti olduğumu yaşayarak tecrübe ettim...:)
O değil, o tarihte 3 milyar TL'yi faize yatıran biri en kötü %50 aldı...Banka borçlarımızı (o para ama emanet ama değil sonuçta finansal borçlar kapandı) kapatanlar ne kazanacak da bu kazancın üstüne çıkacaklar merak içerisindeyim. Ben neyi görmüyorum acaba ?..:p