Git bi yüzünü yıka gel. Okuduğunu da anlamıyorsun Şaho...Bilanço gelsin duruma bakarız, mübarek gün kimsenin ahını alamam ama bir katakulli görürsem de gözünün yaşına bakmam. Direkt Maliye'ye şikayet edeceğim bu sefer...SPK'dan umudum kalmadı...
Printable View
Haydi aslanım 235 milyon civarı yakışır koçuma
Mübarek cuma günü sevindir şu fakir yatırımcını. Hissenin altında ezildi buldu pul oldu.
Bir daha ne fon nede yeni arz yapamazsın,. İtimat yerlerde sürünüyor
500 milyon lira nakit güce ulaş, ver A1 kapitale... Uluslararası piyasalarda emtia alsın bize. Aç Avrupa'da Afrika da bi laboratuvar , aç ABD de bı şube. Yap işte birşeyler
Enzimi beceremediysen, fason enzim üretecek fabrika kur..
Bilanço hüsran gelirse, hissenin niye süründürülüyor olduğunu anlarız. Daha da Murat Güler'e olan güven dip yapar ve Türkiye'de yatırım bankası da kuramaz, fon da satamaz, yeni arz da yapamaz
Devletimizke yeni kit temin anlaşması yaptı. Tek bur tane kit satış bildirimi yapmadı. Demek ki sipariş mi alamadı?
İhaleyi kazanan firmaya acaba hiç kit verdik mi? Günde 200 bin adet üretim kapasitesi var mı o firmanın.
Fabrika bu yaz faaliyete başlar gibime geliyor....
Hissemiz bugün ve pazartesi günü bilançoyu almalı idie
Lakin yine hüsran... Yükselmesi gerekirken düşüyor
Demek ki yolunda gitmeyen bir şey var
Allah senı ıslah etsın, nasıl bır çamursunuz anlamıyorum. fazla degıl sadece bugunkı ve dunku yazısmalara bak.. ve ılk sen mı bana yazmıssın yoksa ben mı sana..hakıkaten nasıl bır kıbır abıdesısınız, her yaptıgınız her yazdıgınızın da kendınızı haklı kılıyorsunuz.. soyle bakalım sen mı bana hıtaben yazdıın, benmı sana son ıkı gundur.. sızın yuzunuzden forumdanda tıksındım, bırı ha bıre hıssem yok der burda yazar, dıgerı sıkayet yazacam der, ortda bır sey yok.. hangı bayraga selam verdıgınız bellı degıll.
spk ya sıkayet yazdım, cımere yazdım, malıyeye yazacagım,e hadı yaz bızde paylasalım ? cevap; sen bana nıye yazıyorsun ? bende cevaben yazıyorum sen bana once hıtaben yazdın, bakalım sabun gıbı kaygan bu arkada bu soruyada alakasız bır cevap mı verecek yoksa kıvıracak mı..
sana gecen gun klgyoda yazdıgımdan eger rahatsız olduysan ve benım ıle ıletısım halınde olmak ıstemıyorsan, fazla degıl dun ve bugunkı yazılarında bana hıtaben neden yazdın ? soruyorum, madem rahatsızsız oldun benden neden bana hıtaben yazdın ? dengesızmısın sen yoksa bunak mı ?