hadi bakalım teknikçiler grafikçiler bunu çözün bakalım dün niye tavandı bu gün niye taban oldu özel bankalar en fazla %5 düşmmüşken hemide:kahkah:
Printable View
hadi bakalım teknikçiler grafikçiler bunu çözün bakalım dün niye tavandı bu gün niye taban oldu özel bankalar en fazla %5 düşmmüşken hemide:kahkah:
Ha şöyle, rahatla biraz :)
Yarında tavan yaparlarsa yok artık derim
Senin derdini bi anlayabilsem yardımcı olucam da anlayamıyorum pozitif abi
tahta tavan olur kızarsın, taban olur yine kızarsın :kahkah:
Ücbucuk bekledin olmadı tabii moralin bozuk haliyle,
Sağlık olsun abi, sende sekizbucuğa düşerse alırsın :cheers:
3,5 bekliyorum tabi ama bankanın şu halini görünce de kızıyorum bir gün tavan bir gün taban olacak iş mi yahu sabah 10 üzeri alanlar ne yaptı acaba yazık değil mi be ya:notr:
o yüzden diyorum bu tahtada olumlu konuşacak bir şey kalmadı konuşanada inanmayın
ben bunları deyince de ozan ortak kızıyor gerçekleri söylemeyelim mi?:kahkah:
Kagit 10 oldu hala soyleniyorsun yav pozi.
Evet maalesef boyle kumpaslar cok oluyor ama sonucunda en azindan deger kazaniyor hisseler.
Sayın pozitif; öncelikle seni tanımıyorum ve kızma gibi bir durumum olamaz.Sanal ortamdayız.Ama yaşımız almış gitmiş..Seni eleştirdiğim tek konu hissem yok diyorsun ama vaktinin tamamı hatta dün gece saat 00:57 de dahi yazmışsın buraya ve burada geçiyor.Hani insanın bir çizgisi olmalı bir ağırlığı olmalı diyorum...
2,5 yıl önce geldim diyorsun kar etmişsin ama yıllarını veren parasını pul eden insanlara biraz saygı göstermek yakışmaz mı?Ki bu insanlar, sen 13 TL satış yaptığında tebrik eden kişilerdi ve bende bu sayfalarda idim.Yani 3,5 kelimeni 1 değil 10 değil 100 değil belki 1000 kez yazdın ama SAYGIYI VE TEVAZUYU unuttun.
Bak ben,Medya holding te,golds ta variyetimi kaybettim ama kısmet değilmiş dedim sineye çektim.Benim başkalarını rahatsız etmeye-huzursuz etmeye önce kişiliğim sonra maneviyatım el vermez..
Anlayacağını sanmıyorum yinede karaladık.YTD