-
eşek arılarını sevmen... bal üretmezler, yine de her yerde karşınıza çıkarlar... tek yaptıklar şey vızırdamak...onları, kimse umursamadığı için bir süre sonra vızırdamak için başka yerlere gidip orada kafa şişirirler..
senedin yükselişe geçmesi için eksik bir indikatörün mevcut hareket alanına yani, Mürdüm kanal içine girmesi gerekir.. bu indikatörün roza olduğunu söylememe gerek yok.. Roza kanal içine girdikten sonrada uçacak kaçacak yorumları yapmak yanlış olur.. sadece hareket olasılıkları, öncelikli ve dikkatli olarak incelenir... rozanın aşağı çaprazı için eşek arılarına gerek yok... turkuazdaki olduğu gibi yeşil bir bar bu işi görür.. iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/2fzfpgb.png
-
-
Takaslar karıştı. Piramitden Qnb ye 2.7 milyon lot virmanlandı. O Qnb 1 yıldır her fiyattan 1 milyon lot almıştı zaten.
Qnb de ki başka bir oyuncu mu yoksa patrona mı çalışıyor bilmiyoruz tabi. Şimdi kapları takip edecez. Şirket virman yoluyla birine hisse verdiyse kap atmak zorunda.
-
Patron çıldırır mı? acaba..
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
Bir daha herhalde 5..6 ay sonra buralara uğrarım diyordum ancak bizi yıllardır takip eden insanların hatrı var ve olağanüstü bir durum var.
İstanbul Avrupa yakası, kenar semtlerinde bölgesindeki 19 hastanenin karıştığı yenidoğan cinayetleri, Türkiye tarihinin en büyük skandalı ve vahşeti bana göre.
Şimdiye kadar 10 hastane kapatıldı soruşturma devam ediyor ve devlet hastaneleri de dahil olmak üzere olay büyüyeceğe benzer.
Bölgedeki 6 milyon vatandaşın, cinayetlere karışmaları sebiyle kapatılan hastaneler nedeniyle sağlık hizmetlerinden mahrum olmaması için
İşini gücünü layıkıyla yapan kendini sağlığa adamış Tınaztepe hastanelerinin hizmetine ihtiyaçı hasıl oldu.
Umarım Tınaztepe sağlık holding 6 milyon İstanbulunun bu hizmet edecek bölgede yeni bir iki büyük güvenli ve şerefli hastane kurar bir an önce.
Herşey para olmuş, üçbeş kuruş için bebekleri öldürenlerin cükünden asıp sallandırmak lazım.
Bu şimdiye kadar Türkiyede gördüğüm en büyük vahşet.
-
-
Bu özel hastane skandalları..negatif etkiler mi?? Ustalar..neder acaba..ortalık karışık
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi