Tüsiad a yakın biri ise olabilir, araştırmak lazım
Printable View
Tepkiye oynadım 503 bin den kol kestik kesmesek yanına bacak böbrek alacakmış strateji yi bozmanın disiplin dışına çıkmanın bedelini ödedik dün yeni strateji dip aramayı ortalamalara bıraktım ne zaman küçük büyüklerinin elini öper o zaman gireriz 570 tepemiz işareti koydum dolar bazlı ileride baktığımızda bir arpa boyu yol gidemedigimizi göreceğiz gibi geliyor bana takibe devam şimdilik herkese kolay gelsin iyi akşamlar.
İçişleri Bakanlığı'nın ihbarı üzerine İBB Başkanı İmamoğlu hakkında 'ihaleye fesat karıştırma' suçlamasıyla dava açıldı.
çok düşmüşlerden bi bukle yaptım, ttkom, asels, isctr.. ve ulker
bisküviti 47 ortalamayla sattıydım geçen hafta, 39 yerine koydum biraz
ana mal olarak 20.kasımdan beri taşımıştım
bu iş bankası geri alım açıkladı, niye almıyo hala, herkes twit yağdırsın iş bank yönetim kuruluna.. yada serhat gürleyeni faks yağmuruna tutalım, eski arkadaşımdır, bi şey demez
SPOT kapanış, eşleştirmeye 250 mlyn alışla giren Y/F 1.285 mlyr alışla çıktı, 500 mlyn civarı satışla giren İs Yatırım 1.187 mlyr satışla çıktı, mal Y/F deki herife transfer edildi, bakalım o ne yapacak!
https://i.hizliresim.com/i352852.PNG
Muhalefet kazanmamak, iktidar kaybetmek için çabalıyor. Ne bitmez çilemiz var arkadaş.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8,80 ykbnk aldım kapanışta...
Sahol vadelisinde spotun 1 lira altında 10bin kontrat sattılar.