Selamlar bugun grafik musait diye 21.50 den aldik 28 zirvesine yaklasik yuzde 30 var bakalim bilanco hareketi baslayacak mi...keko selam sanada 😁
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Selamlar bugun grafik musait diye 21.50 den aldik 28 zirvesine yaklasik yuzde 30 var bakalim bilanco hareketi baslayacak mi...keko selam sanada 😁
aleyküm selam dostum...seni buralarda görmek sevindirici...dikkat edilirse endeksin olumlu günlerinde ve bazen de olumsuz günlerinde çıkış isteği çok fazla...bu aralar hemen hemen her gün çıkış yapıyor...%2-3 lük çıkışlar çok güzeldir...geçen gün de söylemiştim artık banvit kendine yeni bir çıkış trendi oluşturmak isteyecektir demiştim...bilançolar satın alınmaya başladığında hissenin güzel yerlere çıkacağına inanıyorum..
çünkü banvit ihracata yönelmiş cirosu müthiş artmış ,borçlarını azaltmış güzel ve kaliteli bir hissedir...2018 temuz ,ağustos aylarında eğer bu güzel karları getirmeye devam ederse yeni zirveler yapma olasılığı yüksektir...kişisel tahminim 40-50 tl aralıklarında bir zirve yapar...burada kaldı 7-8 ay...bu süre zarfında %100 kazandırma potansiyeli olacaktır..tabi bunlar için bilançoları çok yakından takip etmek gerekiyor..
sürekli söylediğim gibi tek şartımız bu güzel bilançonun devam etmesi ve ülkemizde siyasetin bozulup endeksin sert kırılmaması şartımız var...bunları gözönüne alarak herkesin kendi riskine göre bir strateji belirlemesi gerekiyor..
Beyler ayıptır sorması bu bilanço ne zaman açıklancak ?
Tipik hareketini baslatsa simdi yuzde 10-15 yapmisti.gidalar bu aralar ucusta...
Haydaa gene sapıttı bu