https://x.com/gusholderhaber/status/1931837348989526272
Linkte video var. Yorumları da okumak lazım.Alıntı:
Gusholder Haber Bülteni
@gusholderhaber
Yurtdışında bir annenin, küçük çocuğuna verdiği yüzme eğitimi tepkilere sebep oldu:
Printable View
https://x.com/gusholderhaber/status/1931837348989526272
Linkte video var. Yorumları da okumak lazım.Alıntı:
Gusholder Haber Bülteni
@gusholderhaber
Yurtdışında bir annenin, küçük çocuğuna verdiği yüzme eğitimi tepkilere sebep oldu:
Kılıçdaroğlu, Bahçeli'den çok önce Erdoğan'ın yanındaydı. Kılıçdaroğlu olmasaydı Erdoğan yoktu, o derece yani. Tehdit konusunda aynı fikirdeyim, Atılgan Bayar linç edileceğim diye ''Kürt Siyaseti'' şeklinde geçiştirmiş: Erdoğan, Bahçeli ve Apo yanyana geldiler. Laf sokmak ya da iğnelemek için yazmadım, tehdit o kadar büyük ki aynen Kurtuluş Savaşındaki gibi birlik oluşuyor.Alıntı:
Atılgan Bayar
@bayar_atilgan
·
18d
Türkiye’deki siyasi kavgada İmamoğlu, Özel falan küçük ayrıntılar. Önemli değil.
Erdoğan, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu’nu aynı safta buluşturan, Kürt siyasetini bile onlarla tutum almak zorunda bırakan bir büyük ve kapsamlı tehdit var.
Bayram bugün bitiyor. Yarın bayram değil mesela.Alıntı:
Aykırı
@aykiricomtr
·
1 sa
Ahmet Davutoğlu:
“Bayramdan sonra ben de Gazze’ye gideceğim.”
https://x.com/evrimozdemir15/status/1931790092521087441
Linkte video var. Ben izleyemedim.Alıntı:
Evrim Hacıosmanoğlu
@evrimozdemir15
Şayet hayvanlar konuşabilseydi, insanlık ağlardı.
Bu dünya onların cehennemi. Sizler de azraillerisiniz!
#SONDAKİKA
CHP Genel Başkanı Özgür Özel:
▪Filistin’e sahip çıkmanın, İsrail’e haddini bildirmenin zamanıdır.
▪İktidar üzerine düşeni yapsın, kaya gibi arkalarındayız.
Alıntı:
AVI BETO
@AVIBETO
·
32d
Yaho kötü kopya olma, özgün ol.
İsrael jokeyini akp be Erdoğan çok kullandı, senin daha yeni bir gimik bulman gerek...
Akp nin şansı iyi olması değil,sizin berbat olmanız.
Hadi "kırmızı kart"...
Hüsnü Mahalli
@husnumahalli_
·
8 Haz
Van'da kurban kesen bir kaç tanıdık yaylada başıboş köpeklerin içinde gezdiği otlarla otlayan küçükbaşları kurbanda kesmiş.
İnanır mısınız hayvanların %70 inin akciğer ve karaciğerlerinde kist hidatik çıkmış. Hayvanların ciğerleri delik deşikmiş.
@TCTarim
@tcvanvaliligi
Damacana su, arabayla gidip alınca 40 TL...Alıntı:
TRAVELER NEJO
@Karavandaborsa
·
17s
Uzun zamandır damacana su kullanıyordum, 2 adet söylüyordum ve toplam 279 lira ödüyordum. Bir damacana 19 Litre ve fiyatı 140 lira. Geçen gün markette 5 litrelik su 25 lira olarak görünce (20 litresi 100 lira, damacanaya göre bir litrede fazla) dedim neden damacana ile su alıyorum? Zaten market evimin altında ve eve kadar taşıyarakta biraz ağırlık çalışmış olurum.
Artık damacana su kullanmıyorum. Eski alışkanlıkları gözden geçirmek gerekiyor sanırım.
Yapmaz...13 seçim kaybetti yüzsüz...Alıntı:
Koray Pehlivanoğlu
@korayphlvglu
·
8d
Kılıçdaroğlu tarihe geçmek istiyorsa: "Ben kimsenin kayyumu olmam, CHP'ye ve demokrasiye benim üzerimden tuzak kurulmasına asla izin vermem" diye bir açıklama yapmalıdır.
Kendisinden beklenen budur. Ve bunu geç kalmadan yapmalıdır.