Sn Kilittaşı,
bilgi için teşekkürler. Fakat daha önce reddeden zaten il özel idare değil miydi?
Printable View
Serkan Bey,
Burası Türkiye kanunlar hakkı ile uygulanmıyor. Dinamiklere göre hareket ediyor yöneticiler. O zamanın dinamikleri ile şimdikiler farklı. O zamana onaylanmaması anormaldi. Hakkınız olan bir imarı alamadınız ama bu sefer olacak gibi.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bir üstadım der ki borsada olacakları fiyat belli eder. Brko’nun fiyatı ve hareketleri birşeyler olacağını belli ediyor.
Sent from my iPhone using hisse.net
Reddedilen imar başvurusunu kanun ve prosedürlere göre istediklerini sanmıyorum. Sonradan bazı akredite kurumlardan danışma ve imar çıkması ile ilgili danışmanlık ücreti verdiler toplamda 160 bin civarıydı yanlış hatırlamıyorsam ve sonrasında çevre bakanlığına başvurdular. Bu gelişmeler sonrasında imar çıkması gerekir diye düşünüyorum.
Bence şu an kimse yarın ne çıkacağını bilmiyor. Kesin çıkacak olsa şu an tavana kilitleyip mal beklerdi ama yukarıları boş olmasına rağmen almıyor
Yarın çok çok kritik. Hayırlısı. Herkes bol bol dua etsin
Tavana kitlede kaç hisse alacak ki Serkan bey. Diyelim 100 bin hisse. Ama yavaş yavaş götürerek daha fazla hisse alabiliyor.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app