Ben yeşerttim, devamı sizde;))
Printable View
Ben yeşerttim, devamı sizde;))
Ek 10979
istus ben sabah aldım 7 ve 7.01 den son kurşunlar ile :)
arkadaşlar bu işlemi ben yapmıyorum , hisse kiralama uzun suredir olan bir şey , yeni değil.. uzun vadeli tutacağım için beni etkileyen bişey yok vadeliye yatırmış gibi hissenizi kiralayan size faiz ödüyor.
bunu kurum kendisi için mi yapıyor fikrim yok , arayıp sordular daha önceleri ve kiraya vermiştim . maliyetimi düşürüyor tabiki kiraya vericem.
açığa satan düşünsün , bir gün bi yakalanır siz o zaman görün başına neler geldiğini .. bırakın satsınlar açığa , bunun bir de geri alışı var .
unutmayın ünlü , yıldız holding vb kurumlar topladıkları malı satmıyor , dolaşımdaki mal gitgide azalıyor , açığa satış yapsalar keşke bir grup da , bi yakalansa şöyle 3 gün tavan çekeriz ..
valla arkadaşlar bende zırnık kalmadı... Hepsi bu salak hissede...Aysonunu nasıl cıkarıcam onu dusunuyorum:) :)Hatta bir miktar satıp halkb alayım mi diye dusundum sonra kıyamadım bunca zaman bekledim diye..Ama keske kıysaydım...
Geçen hafta 2 tane dandik kağıt yerine (BIZIM-GUBRF) 16.70 den NEtaş satıp 10.86 dan SAHOL aldım... NETAŞ yerine bu dandiklerden birini değiştirseydim, çok iyi olacaktı...
Ama hala anlamadık işte ucuz domates çürüktür, ucuz hisse çürüktür...ömür törpüsüdür... vs..........
hayırlı olsun masu,bizimden mail geldi ısrarlarıma dayanamayıp cevap yazmışlar..."Sirketimizin KAP acıklama yapmadığı herhangi bir olağanustu durumu yoktur.Hisse fiyatları guncel piyasa kosullarına gore degerlenmektedir." demişler...