Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yok yahu sövmedi, sadece Bora beye "yaşlı köpek" bana ise "******** köpek, donsuz gezen it" dedi.:oleyo: doğru mu bu.. doğruysa ilk gördüğüm yerde iki lafım olacak kendisine. zira bana baya bi süt dökmüş kedi edasıyla yazmıştı.
webster şu bitcone el at bakalım dedikleri kadar maharetlimisin:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by shorts doğru mu bu.. doğruysa ilk gördüğüm yerde iki lafım olacak kendisine. zira bana baya bi süt dökmüş kedi edasıyla yazmıştı. onun ne kadar 2 yüzlü ve karekter yoksunu oldugunu bilmeyen yok o istedigi kadar ak sütüm desin
Alıntı: Originally Posted by Turnike Bitcoin ponzisi coştu yeniden. 13.600 dolar şu an. ocak ayında 3200 dolaresken (dolar da 5,20 falan) benim velet için 1 bitcoin alıp atayım kenara dediydim mk :vk:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Alakasını çözemedim nereli olduğumlan, Tavşanlı'dayim MTV'mi ödedim valla!:oleyo: Yok yolum duserse seni tanimak isterdim Selamlar iyi aksamlar :)
Alıntı: Originally Posted by erman07 webster şu bitcone el at bakalım dedikleri kadar maharetlimisin:oleyo: Ustad ben ciftlikbank ile btc ye karsiyim Para heran buhar olabilir. Syg.
Alıntı: Originally Posted by shorts doğru mu bu.. doğruysa ilk gördüğüm yerde iki lafım olacak kendisine. zira bana baya bi süt dökmüş kedi edasıyla yazmıştı. Yoldan cikartmak zorunda kaldım kendisini, yoksa efendi bir cocuk yolu yanlis.:he:
Alıntı: Originally Posted by erman07 onun ne kadar 2 yüzlü ve karekter yoksunu oldugunu bilmeyen yok o istedigi kadar ak sütüm desin Bebişime haaa...